15-06-2015، 11:26
مواد لازم حلوا شیر خشک :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
آرد گندم
2 لیوان
100 گرم / 360 کالری
شیر خشک
1 لیوان
100 گرم / 490 کالری
شکر
1 لیوان
100 گرم / 400 کالری
روغن قنادی
2/5 پیمانه
100 گرم / 900 کالری
گلاب
1 استکان کوچک
نامشخص
زعفران
کمی
100 گرم / 310 کالری
آب
½ استکان
100 گرم / 0 کالری
روش تهیه حلوا شیر خشک :
*. آرد و روغن را در تابه سرخ کنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
*. سپس شیرخشک را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید.
*. طبق روال سایر حلواها شکر ، آب ، گلاب و زعفران را بگذارید کمی بجوشد.
*. در حدی که شکر حل شود و به مواد مرحله قبل بیفزائید.
*. حلوا را هم بزنید در حدی باید باشد نه خیلی سفت شود نه شل باشد.
*. در یک دیس بریزید و سطح آن را خوب صاف کنید.
*. با سر قیف شکوفه درشت طرح گل ها را بیندازید.
*. گرده گلها با پودر پسته و برخی با شکلات چیپسی سفید و صورتی است.
*. دور کشی ها را با بریلو ماستی که طعم خاصی ندارد کشیده شده است.
خواص زعفران :
*. زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا می باشد زعفران موجب کاهش چربی و کلسترول خون می گردد. زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی و سرطان، تقویت کننده حافظه و کاهش دهنده فشار خون است. از گیاه زعفران در درمان بیماری آسم، بیماریهای پوستی، بیماری های چشم، عفونت ادراری، یرقان، پیش انداختن قاعدگی، رفع نفخ شکم ، درمان معده درد و درمان کم خونی استفاده می شود.
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
آرد گندم
2 لیوان
100 گرم / 360 کالری
شیر خشک
1 لیوان
100 گرم / 490 کالری
شکر
1 لیوان
100 گرم / 400 کالری
روغن قنادی
2/5 پیمانه
100 گرم / 900 کالری
گلاب
1 استکان کوچک
نامشخص
زعفران
کمی
100 گرم / 310 کالری
آب
½ استکان
100 گرم / 0 کالری
روش تهیه حلوا شیر خشک :
*. آرد و روغن را در تابه سرخ کنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
*. سپس شیرخشک را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید.
*. طبق روال سایر حلواها شکر ، آب ، گلاب و زعفران را بگذارید کمی بجوشد.
*. در حدی که شکر حل شود و به مواد مرحله قبل بیفزائید.
*. حلوا را هم بزنید در حدی باید باشد نه خیلی سفت شود نه شل باشد.
*. در یک دیس بریزید و سطح آن را خوب صاف کنید.
*. با سر قیف شکوفه درشت طرح گل ها را بیندازید.
*. گرده گلها با پودر پسته و برخی با شکلات چیپسی سفید و صورتی است.
*. دور کشی ها را با بریلو ماستی که طعم خاصی ندارد کشیده شده است.
خواص زعفران :
*. زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا می باشد زعفران موجب کاهش چربی و کلسترول خون می گردد. زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی و سرطان، تقویت کننده حافظه و کاهش دهنده فشار خون است. از گیاه زعفران در درمان بیماری آسم، بیماریهای پوستی، بیماری های چشم، عفونت ادراری، یرقان، پیش انداختن قاعدگی، رفع نفخ شکم ، درمان معده درد و درمان کم خونی استفاده می شود.