01-08-2014، 12:51
بجه تانی حلوا
مواد لازم:
آرد برنج ۲۰۰گرم
کره ۱۰۰گرم
شیره انگور ۲۰۰گرم
مغز گردی خرد شده ۶۰گرم
پودر تخم گشنیز ۲/۱قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آرد رو درقابلمه میریزیم و بعد میذاریم روی حرارت کم و مدام هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه و نباید رنگش تغییر کنه(تقریبا ۴تا۵دقیقه)*
حالا کره رو اضافه میکنیم.(ممکنه بیشتر از این مقدار هم کره نیاز داشته باشه بستگی به ری برنج داره)*
بعد از اینکه کره خوب با آرد مخلوط شد پودر گشنیز رو اضافه میکنیم.
شیره انگور رو جداگانه در ظرف دیگه ای گرم میکنیم بعد اجازه میدیم مقداری خنک بشه و در نهایت کم کم اضافه میکنیم تا خوب به خورد آرد بره.(مقدار شیره بسته به ذائقه تون داره مقداری که به حلوا اضافه کردین بچشین اگه اندازه شیرینیش براتون اندازه بود دیگه مابقی شیره رو اضافه نکنین)*
زمانی که یکدست شد از روی حرارت برمیداریم.
حلوا رو تا گرم هست میریزیم تو قالب مستطیل شکل گردوی خرد شده رو میریزیم روی حلوا و بعد با پشت قاشق فشار میدیم تا خوب فشرده بشه.
اجازه میدیم در محیط خونه حلوا خنک بشه بعد با چاقو به شکل لوزی یا مربع برش میزنیم.
برای درست کردن این حلوا حتما از آرد برنج ایرونی استفاده کنید.*
گشنیز رو خودتون آسیاب کنید اینطوری حلوا خوش طعم و خوشمزه تر میشه.*
نوش جونتون….
منبع: ایده های لازیکا
مواد لازم:
آرد برنج ۲۰۰گرم
کره ۱۰۰گرم
شیره انگور ۲۰۰گرم
مغز گردی خرد شده ۶۰گرم
پودر تخم گشنیز ۲/۱قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آرد رو درقابلمه میریزیم و بعد میذاریم روی حرارت کم و مدام هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه و نباید رنگش تغییر کنه(تقریبا ۴تا۵دقیقه)*
حالا کره رو اضافه میکنیم.(ممکنه بیشتر از این مقدار هم کره نیاز داشته باشه بستگی به ری برنج داره)*
بعد از اینکه کره خوب با آرد مخلوط شد پودر گشنیز رو اضافه میکنیم.
شیره انگور رو جداگانه در ظرف دیگه ای گرم میکنیم بعد اجازه میدیم مقداری خنک بشه و در نهایت کم کم اضافه میکنیم تا خوب به خورد آرد بره.(مقدار شیره بسته به ذائقه تون داره مقداری که به حلوا اضافه کردین بچشین اگه اندازه شیرینیش براتون اندازه بود دیگه مابقی شیره رو اضافه نکنین)*
زمانی که یکدست شد از روی حرارت برمیداریم.
حلوا رو تا گرم هست میریزیم تو قالب مستطیل شکل گردوی خرد شده رو میریزیم روی حلوا و بعد با پشت قاشق فشار میدیم تا خوب فشرده بشه.
اجازه میدیم در محیط خونه حلوا خنک بشه بعد با چاقو به شکل لوزی یا مربع برش میزنیم.
برای درست کردن این حلوا حتما از آرد برنج ایرونی استفاده کنید.*
گشنیز رو خودتون آسیاب کنید اینطوری حلوا خوش طعم و خوشمزه تر میشه.*
نوش جونتون….
منبع: ایده های لازیکا