29-06-2014، 13:08
تو اگر برای حریمت حرمت قائل نمی شوی من برایش تنهایی را به جان می خرم
نمی خواهم جای دستهای آلوده ای که هر روز تن هزاران نفر را به آغوش می کشد
روی تنم خاطره شود . . .
لیاقت می خواهد واژه " ما " شدن
لیاقت می خواهد "شریک " شدن
تو خوش باش به همین "با هم " بودن های امروزت
من خوشم به خلوت تنهایی ام
تو بخند به امروزه من
من میخندم به فرداهایت ...
قصد پیوند آمده بود
اما جنسهای خیابانی آنقدر متنوع بودند
که نیت پاکش را گرفتند و چشمهایش را به دنبال کشیدند
کاش دستِ چشمهایش را محکمتر گرفته بود!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مـﮯ گویند براے شناخت دختر ، مــآدرش را باید دید .
مـن دختــر فاطمــﮧ (س) امـ . از مـــآدرمـ آموختــﮧ امـ
نامحرمــ بودن ، بـﮧ چشم بینــا نیست!
مادرمــ را اگر شناختی""تمــآم دخترآن پاک سرزمینمــ را خواهـﮯ شنـــآخت""
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چقدر چفیه ها خونی شد تا چادری خاکی نشود…
نوسنده من نیستم:
خشت اول چون نهد معمار کج
تا ثـریـــــــا می رود دیوار کـج
+این مطلب و که میخواستم بذارم،یدفعه یاددختری افتادم که چند روز پیش توی پارک دیدم ،یه دختره تقریبا سنش به 9ساله میخورد ماشاءا... هیکلش دو برابر من بود،حالا با چه لباسی،بلوز و شلوار تنگ بدون روسری با 1پسر هم سن و سال خودش میرفت تو شهر بازی، پدرم تا این دختر و دید یه آه بلند کشید و گفت: آخه به پدر و مادر اینم میشه گفت،پدر و مادر؟؟؟ خود من که اصلا از پارک اومدن زده شدم وقتی علاوه بر این دختر ،زنان بدحجاب دیگه ای رو دیدم.خدا هممون و عاقبت به خیر کنه...آمین
ما شهید ندادیم که مرغ و میوه ارزان شود،ما شهید دادیم که بیحیایی ارزان نشود. . .
نمی خواهم جای دستهای آلوده ای که هر روز تن هزاران نفر را به آغوش می کشد
روی تنم خاطره شود . . .
لیاقت می خواهد واژه " ما " شدن
لیاقت می خواهد "شریک " شدن
تو خوش باش به همین "با هم " بودن های امروزت
من خوشم به خلوت تنهایی ام
تو بخند به امروزه من
من میخندم به فرداهایت ...
قصد پیوند آمده بود
اما جنسهای خیابانی آنقدر متنوع بودند
که نیت پاکش را گرفتند و چشمهایش را به دنبال کشیدند
کاش دستِ چشمهایش را محکمتر گرفته بود!
مـﮯ گویند براے شناخت دختر ، مــآدرش را باید دید .
مـن دختــر فاطمــﮧ (س) امـ . از مـــآدرمـ آموختــﮧ امـ
نامحرمــ بودن ، بـﮧ چشم بینــا نیست!
مادرمــ را اگر شناختی""تمــآم دخترآن پاک سرزمینمــ را خواهـﮯ شنـــآخت""
چقدر چفیه ها خونی شد تا چادری خاکی نشود…
نوسنده من نیستم:
خشت اول چون نهد معمار کج
تا ثـریـــــــا می رود دیوار کـج
+این مطلب و که میخواستم بذارم،یدفعه یاددختری افتادم که چند روز پیش توی پارک دیدم ،یه دختره تقریبا سنش به 9ساله میخورد ماشاءا... هیکلش دو برابر من بود،حالا با چه لباسی،بلوز و شلوار تنگ بدون روسری با 1پسر هم سن و سال خودش میرفت تو شهر بازی، پدرم تا این دختر و دید یه آه بلند کشید و گفت: آخه به پدر و مادر اینم میشه گفت،پدر و مادر؟؟؟ خود من که اصلا از پارک اومدن زده شدم وقتی علاوه بر این دختر ،زنان بدحجاب دیگه ای رو دیدم.خدا هممون و عاقبت به خیر کنه...آمین
ما شهید ندادیم که مرغ و میوه ارزان شود،ما شهید دادیم که بیحیایی ارزان نشود. . .