02-09-2012، 16:44
روش تهیهی رولت ژله رنگین کمان
این ژله در قالب رولت شکل و با چند نوع ژله در رنگ و طعم مختلف درست میشود و به همین دلیل نام رولت ژله رنگین کمان را به خود گرفته است. برای ژله پایه میتوانید از کرم وانیلی یا ژله آلوئه ورا که با شیر مخلوط کردهاید استفاده نمایید.
مواد لازم:
کرم وانیلی
ژله در چند رنگ از هر کدام 1 بسته
طرز تهیه
مرحله 1 - کرم وانیلی را طبق دستور آن که در ادامه آمده است، درست کرده و در قالب رولتی شکل ریخته و در یخچال گذاشته تا کاملاً بسته شود.
مرحله 2 - ژله رنگی را در یک و یک چهارم آب جوش حل کرده و در یخچال بگذارید تا کمی غلیظ شود و از حالت رقیق بودن در آید.
مرحله 3 - کرم وانیلی را از روی خط قالب و یا با فاصله 2 سانتی برش زده و یکی در میان آنها را خارج کنید.
مرحله 4 - ژله های رنگی نسبتاً غلیظ شده را همزمان داخل جای خالی ریخته و دوباره در یخچال قرار داده تا کاملاً بسته شود.
مرحله 5 - لبه های ژله را با چاقو جدا کنید و کف قالب را یک لحظه در آب جوش گذاشته و سپس در ظرف مورد نظر برگردانده، به دلخواه تزیین کرده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
نکــــــــات:
دستور کرم وانیلی که در ادامه آمده است برای قالب یا ظرفی با گنجایش 1 لیتر مناسب است. قبل از درست کردن ژله یا کرم باید گنجایش قالب خود را اندازه گیری کنید.
میتوانید ژله آلوئه ورایی را که با شیر درست کردهاید جایگزین کرم وانیلی کنید.
کرم وانیلی
کرم وانیلی یک مدل کرم خوشمزه و خوش بو است که میتوانید به تنهایی و یا همراه ژله و دسرهای دیگر مورد استفاده قرار دهید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کرم وانیلی آشنا میشوید.
مواد لازم:
خامه 2/1 پیمانه
شیر 3 و 2/1 پیمانه
شکر 1 پیمانه سرخالی
پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
وانیل 2/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
مرحله 1 - شیر و شکر را با یکدیگر مخلوط و روی حرارت گذاشته تا شکر در شیر حل شود سپس از روی حرارت برداشته و بعد از چند دقیقه خامه و وانیل را اضافه کنید.
مرحله 2 - پودر ژلاتین را در 3 قاشق غذاخوری آب ریخته و روی بخار آب قرار داده تا کاملاً حل شود سپس به مخلوط بالا اضافه کنید، کرم را در قالب مورد نظر ریخته و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
این ژله در قالب رولت شکل و با چند نوع ژله در رنگ و طعم مختلف درست میشود و به همین دلیل نام رولت ژله رنگین کمان را به خود گرفته است. برای ژله پایه میتوانید از کرم وانیلی یا ژله آلوئه ورا که با شیر مخلوط کردهاید استفاده نمایید.
مواد لازم:
کرم وانیلی
ژله در چند رنگ از هر کدام 1 بسته
طرز تهیه
مرحله 1 - کرم وانیلی را طبق دستور آن که در ادامه آمده است، درست کرده و در قالب رولتی شکل ریخته و در یخچال گذاشته تا کاملاً بسته شود.
مرحله 2 - ژله رنگی را در یک و یک چهارم آب جوش حل کرده و در یخچال بگذارید تا کمی غلیظ شود و از حالت رقیق بودن در آید.
مرحله 3 - کرم وانیلی را از روی خط قالب و یا با فاصله 2 سانتی برش زده و یکی در میان آنها را خارج کنید.
مرحله 4 - ژله های رنگی نسبتاً غلیظ شده را همزمان داخل جای خالی ریخته و دوباره در یخچال قرار داده تا کاملاً بسته شود.
مرحله 5 - لبه های ژله را با چاقو جدا کنید و کف قالب را یک لحظه در آب جوش گذاشته و سپس در ظرف مورد نظر برگردانده، به دلخواه تزیین کرده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
نکــــــــات:
دستور کرم وانیلی که در ادامه آمده است برای قالب یا ظرفی با گنجایش 1 لیتر مناسب است. قبل از درست کردن ژله یا کرم باید گنجایش قالب خود را اندازه گیری کنید.
میتوانید ژله آلوئه ورایی را که با شیر درست کردهاید جایگزین کرم وانیلی کنید.
کرم وانیلی
کرم وانیلی یک مدل کرم خوشمزه و خوش بو است که میتوانید به تنهایی و یا همراه ژله و دسرهای دیگر مورد استفاده قرار دهید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کرم وانیلی آشنا میشوید.
مواد لازم:
خامه 2/1 پیمانه
شیر 3 و 2/1 پیمانه
شکر 1 پیمانه سرخالی
پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
وانیل 2/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
مرحله 1 - شیر و شکر را با یکدیگر مخلوط و روی حرارت گذاشته تا شکر در شیر حل شود سپس از روی حرارت برداشته و بعد از چند دقیقه خامه و وانیل را اضافه کنید.
مرحله 2 - پودر ژلاتین را در 3 قاشق غذاخوری آب ریخته و روی بخار آب قرار داده تا کاملاً حل شود سپس به مخلوط بالا اضافه کنید، کرم را در قالب مورد نظر ریخته و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود.