30-07-2018، 7:30
مواد لازم رولت شکلاتی:
تخممرغ: ۴ عدد
آرد: ۳ قاشق سوپخوری
پودر کاکائو: یک قاشق سوپخوری
وانیل: یکهشتم قاشق چایخوری
شیر: یکچهارم پیمانه
شکلات خردشده: ۱۸۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل: ۲۰۰ گرم
توتفرنگی: ۳۵۰ گرم
روش تهیه رولت شکلاتی:
۱ - شکلات خرد شده را همراه شیر و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد ذوبشده صاف و یکدست شود.
۲- سپس از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود. تخممرغها را همراه شکر و وانیل خوب بزنید تا حجمشان دوبرابر شده و به رنگ روشن درآید.
۳- مواد شکلاتی را به زردهها بیفزایید و هم بزنید و در ادامه آرد و پودر کاکائو را اضافه کنید.
۴- ترکیب به دست آمده را روی سینی ۳۰۲۰ سانتیمتری که کاغذ روغنی در آن پهن کرده و مقداری پودر نارگیل روی آن پاشیدهاید بریزید و صاف کنید.
۵- مواد را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.
۶- پس از اینکه از فر خارج کردید یک سینی دیگر را روی رولت پخته قرار دهید تا در همان حال خنک شود.
۷- مواد را از سینی فر خارج کنید و روی کاغذ روغنی اضافی که کنار دستتان گذاشتهاید برگردانید.
۸- کاغذ روغنی پشت رولت پخته شده را کنده و کنار بگذارید.
۹- روی رولت را پودر نارگیل بپاشید سپس با خامه فرم گرفته و توتفرنگیهای خرد شده آن را پوشش دهید. رولت را رول کرده کاغذ روغنی را دورش بپیچید و در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید. رولت را داخل ظرف مورد نظر قرار داده با پودر کاکائو، خامه و توتفرنگی تزیین کنید.