23-08-2014، 9:27
![مافین خرمایی](http://baharsite.com/images/foodphoto/cake/mafinekhorma/1.jpg)
مواد لازم:
- آرد 175 گرم
- شکر 80 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- خرما هسته گرفته 150 گرم
- آب نصف پیمانه
- دارچین یک چهارم ق چ
- بکینگ پودر 1 ق چ
- وانیل یک چهارم ق چ
- پودر زنجبیل یک چهارم ق چ
- جوز هندی یک هشتم ق چ
- شیر یک چهارم پیمانه
- ماست پرچرب 2 ق س
- روغن مایع یک چهارم پیمانه
خرما و آب را با هم مخلوط و روی حرارت قرار میدهیم تا خرما له و آب داغ شود.
![مافین خرمایی](http://baharsite.com/images/foodphoto/cake/mafinekhorma/2.jpg)
با قاشق هم میزنیم تا آب کامل جذب خرما گردد.
سپس ظرف را کنار میگذاریم تا خرما خنک شود.
![مافین خرمایی](http://baharsite.com/images/foodphoto/cake/mafinekhorma/3.jpg)
در ظرف بزرگی شکر و آرد و دارچین و زنجبیل و ب پ و وانیل و جوز هندی را با هم مخلوط میکنیم .
![مافین خرمایی](http://baharsite.com/images/foodphoto/cake/mafinekhorma/4.jpg)
وسطش را حفره ای ایجاد کرده و تخم مرغ و شیر و روغن و ماست را میریزیم و با همزن دستی مواد را از وسط هم میزنیم تا به دیواره های ظرف برسیم.
![مافین خرمایی](http://baharsite.com/images/foodphoto/cake/mafinekhorma/5.jpg)
حالا خرمای خنک شده را به مواد اضافه و خوب هم میزنیم تا یکدست شود.
![مافین خرمایی](http://baharsite.com/images/foodphoto/cake/mafinekhorma/6.jpg)
سپس در قالب مافین کپسول کاغذی میگذاریم و دو سوم هر قالب را از مواد پر میکنیم و در فر از قبل گرم شده با 180 درجه به مدت 20-30 دقیقه میپزیم.
![مافین خرمایی](http://baharsite.com/images/foodphoto/cake/mafinekhorma/7.jpg)
مافین های خوشمزه ما بعد از پخت
![مافین خرمایی](http://baharsite.com/images/foodphoto/cake/mafinekhorma/8.jpg)
می توانید این مافین را با یک فنجان چای یا شیر گرم سر سفره افطار نوش جان کنید.
![مافین خرمایی](http://baharsite.com/images/foodphoto/cake/mafinekhorma/9.jpg)