مافین خرمایی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: مافین خرمایی (/showthread.php?tid=163568) |
مافین خرمایی - ✘v!☻lent girl✘ - 23-08-2014 مواد لازم:
خرما و آب را با هم مخلوط و روی حرارت قرار میدهیم تا خرما له و آب داغ شود. با قاشق هم میزنیم تا آب کامل جذب خرما گردد. سپس ظرف را کنار میگذاریم تا خرما خنک شود. در ظرف بزرگی شکر و آرد و دارچین و زنجبیل و ب پ و وانیل و جوز هندی را با هم مخلوط میکنیم . وسطش را حفره ای ایجاد کرده و تخم مرغ و شیر و روغن و ماست را میریزیم و با همزن دستی مواد را از وسط هم میزنیم تا به دیواره های ظرف برسیم. حالا خرمای خنک شده را به مواد اضافه و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. سپس در قالب مافین کپسول کاغذی میگذاریم و دو سوم هر قالب را از مواد پر میکنیم و در فر از قبل گرم شده با 180 درجه به مدت 20-30 دقیقه میپزیم. مافین های خوشمزه ما بعد از پخت می توانید این مافین را با یک فنجان چای یا شیر گرم سر سفره افطار نوش جان کنید. |