22-01-2015، 2:14
مواد لازم:
- آرد: 230 گرم
- پودر كاكائو: 60 گرم
- تخممرغ: دو عدد
- روغن مایع: 125 میلیلیتر (نصف لیوان)
- آب جوش: 250 میلیلیتر
- خامه صبحانه: یك قاشق غذاخوری پر
- بیكینگ پودر: یك قاشق چایخوری
- شكر: 200 گرم
- پودر فندق: 75 گرم
- پنیر خامهای بدون نمك:300 گرم
- نوتلا: پنج قاشق غذاخوری
1. ابتدا تمامی مواد خشك را با هم مخلوط میكنیم و در كاسهای گود میریزیم. مواد تر را هم در کاسهای گود ریخته و با همزن دستی تمام مواد را هم میزنیم تا یكدست شوند. مواد تر را داخل مواد خشك ریخته و تا زمانی كه یكدست شوند با همزن دستی هم میزنیم تا تمامی مواد یكدست شوند.
2. پنیر را با نوتلا مخلوط كرده، یك سوم حجم قالب مافین را از مواد پر كرده و یك قاشق مرباخوری از كرم را داخل مواد میگذاریم و تا جایی كه سه چهارم از قالب با مواد پر شود مایه مافین را روی كرم داخل قالب میریزیم. قالب را به مدت 35دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180درجه سانتیگراد گرم كردهایم قرار داده و میپزیم.
3. روی مافینها را پس از پخت فوندانت میكشیم و روی فوندانت را با برس بریلو (ژل براق كننده) میمالیم. من برای تزیین عكس روی فوندانت را ورق طلا پهن كردهام.