06-01-2021، 12:46
مواد لازم
ارد 2ونیم لیوان دسته دار
50 گرم کره
1/4 لیوان روغن مایع
1 ق غ مایه خمیر
3/4 لیوان آب ولرم یا شیر ولرم
4 ق غ شکر
تخم مرغ یک عدد ،سفیده برای داخل خمیر و زرده جهت رومال
شکلات چند تکه
چند عدد خرما و یک ق چایخوری دارچین و نصف ق چ زنجبیل و کمی پودرهل
مراحل
مایه خمیر و یک ق شکر رو ترکیب کرده و مقداری از آب یا شیر ولرم رو اضافه و کنار میذاریم. ۵ الی ۱۰ دقیقه تا پف کند.
سفیده و باقی شکر و باقی شیر یا آب رو ترکیب و نمک و بکینگ پودر هم می ریزیم.کره آب شده و روغن هم اضافه و مایه خمیر عمل آمده هم ریخته و خوب ترکیب میکنیم.
و در حد جمع شدن خمیر ارد به مواد اضافه میکنیم ،نیاز به ورز نداره و خمیر رو یک ساعت کنار گذاشته در جای گرم و تاریک تا حجمش دو برابر بشه
سپس دست تون رو اردی کنید و به اندازه دلخواه از خمیر برداشته و درون آن شکلات تکه شده یا خرما میذاریم.من نصفی رو شکلاتی و نصفی رو خرمایی درست کردم.بعد خمیر رو جمع کرده و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله میچینیم.
من خرمای بدون هسته و دارچین و زنجبیل و هل ساییده و یک ق غ آب ترکیب کردم و داخل خمیر گذاشتم که طعم فوق العاده ای داره.
برای رو مال : زرده و یک ق شیر و زعفران آب شده رو ترکیب و روی نون ها میمالیم.و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه ۱۵ دقیقه میپزیم.البته درجه فرها متفاوته دقت کنید نسوزه.من ی ظرف آب هم داخل فر گذاشتم.دو دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا سطحش خوشرنگ بشه.
ارد 2ونیم لیوان دسته دار
50 گرم کره
1/4 لیوان روغن مایع
1 ق غ مایه خمیر
3/4 لیوان آب ولرم یا شیر ولرم
4 ق غ شکر
تخم مرغ یک عدد ،سفیده برای داخل خمیر و زرده جهت رومال
شکلات چند تکه
چند عدد خرما و یک ق چایخوری دارچین و نصف ق چ زنجبیل و کمی پودرهل
مراحل
مایه خمیر و یک ق شکر رو ترکیب کرده و مقداری از آب یا شیر ولرم رو اضافه و کنار میذاریم. ۵ الی ۱۰ دقیقه تا پف کند.
سفیده و باقی شکر و باقی شیر یا آب رو ترکیب و نمک و بکینگ پودر هم می ریزیم.کره آب شده و روغن هم اضافه و مایه خمیر عمل آمده هم ریخته و خوب ترکیب میکنیم.
و در حد جمع شدن خمیر ارد به مواد اضافه میکنیم ،نیاز به ورز نداره و خمیر رو یک ساعت کنار گذاشته در جای گرم و تاریک تا حجمش دو برابر بشه
سپس دست تون رو اردی کنید و به اندازه دلخواه از خمیر برداشته و درون آن شکلات تکه شده یا خرما میذاریم.من نصفی رو شکلاتی و نصفی رو خرمایی درست کردم.بعد خمیر رو جمع کرده و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله میچینیم.
من خرمای بدون هسته و دارچین و زنجبیل و هل ساییده و یک ق غ آب ترکیب کردم و داخل خمیر گذاشتم که طعم فوق العاده ای داره.
برای رو مال : زرده و یک ق شیر و زعفران آب شده رو ترکیب و روی نون ها میمالیم.و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه ۱۵ دقیقه میپزیم.البته درجه فرها متفاوته دقت کنید نسوزه.من ی ظرف آب هم داخل فر گذاشتم.دو دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا سطحش خوشرنگ بشه.