مواد تشکیل دهنده کیک رولت:
6 عدد تخم
6 قاشق غذاخوری شکر
5 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری کاکائو
2 قاشق غذاخوری روغن
مواد میانی:
170 گرم پنیر خامه ای
3/4 فنجان شکر
100 گرم شکلات شیری
مواد تزئین رویی:
100 گرم شکلات سفید
1 قاشق چایخوری پودر قهوه فوری
1-2 قاشق چایخوری آب
طرز تهیه کیک رولت:
فر را با دمای 180 درجه گرم کنید.
سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را با همزن بزنید تا پُف کند سپس شکر را کم کم اضافه نمائید.
در ظرفی جداگانه زرده و آرد و کاکائو و روغن را با هم مخلوط کنید و به سفیده تخم مرغ اضافه نمائید.قالب مخصوص رولت (مستطیلی) را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید.سپس مدت 20 دقیقه درون فر قرار دهید.پس از پخت یک دستمال تمیز (حوله ای)برداشته و سطح آنرا آردپاشی کنید و رولت را برعکس روی آن قرار دهید تا خنک شود.سپس آرام و با دقت کاغذ را از رولت جدا کنید.
طرز تهیه کرم میانی:
پنیر خامه ای و شکر را با هم خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
شکلات شیری را ذوب کرده و با پنیر خامه مخلوط کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.
کرم تهیه شده را روی سطح رولت بمالید و رولت را رول کنید.
شکلات سفید را همراه پودر قهوه فوری حل شده با آب مخلوط کنید و سطح رولت را با شکلات و قهوه بپوشانید و درون یخچال قرار دهید.
6 عدد تخم
6 قاشق غذاخوری شکر
5 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری کاکائو
2 قاشق غذاخوری روغن
مواد میانی:
170 گرم پنیر خامه ای
3/4 فنجان شکر
100 گرم شکلات شیری
مواد تزئین رویی:
100 گرم شکلات سفید
1 قاشق چایخوری پودر قهوه فوری
1-2 قاشق چایخوری آب
طرز تهیه کیک رولت:
فر را با دمای 180 درجه گرم کنید.
سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را با همزن بزنید تا پُف کند سپس شکر را کم کم اضافه نمائید.
در ظرفی جداگانه زرده و آرد و کاکائو و روغن را با هم مخلوط کنید و به سفیده تخم مرغ اضافه نمائید.قالب مخصوص رولت (مستطیلی) را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید.سپس مدت 20 دقیقه درون فر قرار دهید.پس از پخت یک دستمال تمیز (حوله ای)برداشته و سطح آنرا آردپاشی کنید و رولت را برعکس روی آن قرار دهید تا خنک شود.سپس آرام و با دقت کاغذ را از رولت جدا کنید.
طرز تهیه کرم میانی:
پنیر خامه ای و شکر را با هم خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
شکلات شیری را ذوب کرده و با پنیر خامه مخلوط کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.
کرم تهیه شده را روی سطح رولت بمالید و رولت را رول کنید.
شکلات سفید را همراه پودر قهوه فوری حل شده با آب مخلوط کنید و سطح رولت را با شکلات و قهوه بپوشانید و درون یخچال قرار دهید.