07-07-2014، 18:42
مواد لازم
مواد لازم
مقدار
آرد برنج
یک لیوان
شكر
2 ليوان
آب و گلاب
3 ليوان
زعفران
به مقدار لازم
روغن مايع و جامد
به مقدار لازم
خلال بادام و خلال پسته
به مقدار لازم
طرز تهيه:
آرد برنج را در يك قابلمه ي مناسب ريخته و كمي حرارت ميدهيم تا رنگش طلايي شود. بعد از روي حرارت برداشته و روغن مايع و جامد را (كمي از هر كدام) به مقداري كه به روغن بیاید، به آن اضافه ميكنيم. سپس مخلوط آب و گلاب را به آن می افزاییم و خوب به هم ميزنيم تا يكدست شود. نسبت آب و گلاب بستگي به كيفيت گلابي كه استفاده می کنید دارد. بعد ظرف را روي حرارت می گذاریم و زعفران آب كرده را اضافه ميكنيم و به هم ميزنيم تا غليظ شود. سپس شكر را اضافه كرده و مجدداً به هم ميزنيم تا مايع به قدر كافي غليظ شود. بعد از آن صبر ميكنيم تا كمي خنك شود. سپس در ظرف*های مورد نظر ريخته و به سلیقه ی خود با قاشق تزيين مي كنيم. در آخر با مقداري خلال بادام بو داده و خلال پسته، تزيين را كامل مي*كنيم.
بهتر است كه اين حلوا را حدوداً دو ساعت قبل از مصرف آماده كرده و در ظرف بريزيم تا خوب خودش را بگيرد و آماده مصرف شود.