23-08-2014، 9:27
مواد لازم:
- آرد 175 گرم
- شکر 80 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- خرما هسته گرفته 150 گرم
- آب نصف پیمانه
- دارچین یک چهارم ق چ
- بکینگ پودر 1 ق چ
- وانیل یک چهارم ق چ
- پودر زنجبیل یک چهارم ق چ
- جوز هندی یک هشتم ق چ
- شیر یک چهارم پیمانه
- ماست پرچرب 2 ق س
- روغن مایع یک چهارم پیمانه
خرما و آب را با هم مخلوط و روی حرارت قرار میدهیم تا خرما له و آب داغ شود.
با قاشق هم میزنیم تا آب کامل جذب خرما گردد.
سپس ظرف را کنار میگذاریم تا خرما خنک شود.
در ظرف بزرگی شکر و آرد و دارچین و زنجبیل و ب پ و وانیل و جوز هندی را با هم مخلوط میکنیم .
وسطش را حفره ای ایجاد کرده و تخم مرغ و شیر و روغن و ماست را میریزیم و با همزن دستی مواد را از وسط هم میزنیم تا به دیواره های ظرف برسیم.
حالا خرمای خنک شده را به مواد اضافه و خوب هم میزنیم تا یکدست شود.
سپس در قالب مافین کپسول کاغذی میگذاریم و دو سوم هر قالب را از مواد پر میکنیم و در فر از قبل گرم شده با 180 درجه به مدت 20-30 دقیقه میپزیم.
مافین های خوشمزه ما بعد از پخت
می توانید این مافین را با یک فنجان چای یا شیر گرم سر سفره افطار نوش جان کنید.