26-07-2014، 6:56

تفاوت این حلوا با حلواهای دیگر در این است که بافت این حلوا بسیار نرم و خوش طعم استدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
مواد لازم :
آرد : 1 لیوان پر
شکر : 1 لیوان سرخالی
آب : 2 لیوان
تخم مرغ : 1 عدد
زعفران،گلاب و هل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا روغن را داخل آرد ریخته و تا جایی تفت می دهیم که کاملا سرخ شده و قهوه ای شوددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
در این فاصله آب، شکر، گلاب را روی شعله کم مخلوط کرده و می گذاریم تا شکر در آب حل شوددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
سپس تخم مرغ را با همطن یا چنگال تا جایی می زنیم که مانند کف شود و آن را به مخلوط آب و شکر و گلاب اضافه کرده و هم می زنیم. نکته مهم در اینجا این است که اگر مخلوز آب و شکر خیلی داغ باشد تخم مرغ در ان صفت می شود. این مخلوط باید ولرم باشددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
در انتها مانند تمام حلواها مخلوط را به آرد و روغن اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا حل شده و به روغن بیفتد