امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت سیب آلمانی

#1
تارت سیب آلمانی 1

مواد لازم برای خمیر تارت


-١٥٠ گرم آرد

-١٠٠ گرم کره حیوانی

-١عدد زرده تخم‌مرغ

-1/2 ق م بیکینگ‌پودر

-٦٠ گرم پودر قند

-1/2 ق چ وانیل

-کمی نمک

-کمی پوست لیموترش



مواد لازم برای روی تارت


-١ کیلو سیب

-٥٠گرم کره

-١ بسته بیسکویت پتی بور (می‌توان از بیسکویت انگشتی هم استفاده کرد)

-١ ق م دارچین

-مواد لازم کرم روی تارت

-٤٠٠ گرم خامه پاستوریزه

-١ عدد تخم‌مرغ

-١ عدد زرده تخم‌مرغ

-١٠٠ گرم شکر

-٢ ق م نشاسته



طرز تهیه:


۱. فر را روشن کرده و روی ١٨٠ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.


۲. برای تهیه خمیر تارت تمام مواد ذکرشده را در یک ظرف باهم مخلوط‌کنید. کره باید سرد باشد و به‌صورت مکعب‌های خردشده به مواد اضافه شود. مهم‌ترین عامل در تهیه خمیر تارت این است که حتم عمل مخلوط کردن با چنگال انجام شود و وقتی مخلوط به شکل پودر درآمد، با نوک انگشتان به مدت ٥ دقیقه ورز داده شود تا به خمیر منسجمی تبدیل شود. به‌هیچ‌وجه عمل مخلوط کردن با کف دست انجام نشود. در این صورت کره با حرارت دست آب می‌شود و خمیر ترک می‌خورد. خمیر حاصل را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.


۳. برای تهیه کرم تارت تمام مواد را در یک ظرف بریزید و به مدت ٥ دقیقه هم بزنید تا شکر حل شود.


۴. خمیر را پس از استراحت دادن در قالب مخصوص تارت که قبلاً با روغن مایع چرب کرده‌اید بازکنید. کف خمیر را با چنگال سوراخ‌کنید و در فر که از قبل گرم شده است به مدت ٣٠ دقیقه قرار دهید تا بپزد. خمیر پخته‌شده را از فر خارج کنید، سپس بیسکویت‌ها را روی خمیر بچینید، طوری که سطح آن از بیسکویت پوشیده شود.


۵. سیب‌ها را به شکل هلال ماه قطعه‌قطعه کنید. سیب‌ها باید به شکل نیم‌دایره روی بیسکویت‌ها قرار بگیرد. روی سیب‌ها دارچین بریزید. ٥٠ گرم کره را آب کرده و روی سیب‌ها بریزید، سپس کرم تهیه‌شده را روی سیب‌ها ریخته و آن را پخش‌کنید. دوباره قالب را در فر به مدت ٢٠ دقیقه قرار دهید تا آماده شود، سپس آن را از فر درآورید.بعدازاینکه کیک کاملاً سرد شد، آن را از قالب درآورده ، سرو کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط **Maria**
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی!
Tongue آموزش تهیه شیرینی تارت نارنگی!
  طرز تهیه تارت بادام ترد و خوشمزه
  طرز تهیه تارت خرما و زردآلو
  تارت گوجه فرنگی را حتما امتحان کنید!
  طرز تهیه تارت ژله بستنی
  طرز تهیه اشترودل گیس بافت شکلاتیِ آلمانی
  طرز تهیه تارت موس سفید با سس تمشک
  روی تارت‌ها و کیک‌ها این سس شکلاتی را بریزید
  تارت بادنجان و سیر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان