امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه تارت موس سفید با سس تمشک

#1
طرز تهیه تارت موس سفید با سس تمشک 1

مواد لازم
  • آرد ساده 195 گرم
  • شکر 2 قاشق سوپخوری
  • پودر کاکائو خالص 2 قاشق سوپخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • کره یا روغن گیاهی (ترد کننده شیرینی) 120 گرم
  • آب 4 تا 5 قاشق سوپخوری
  • شکر 120 گرم
  • شیر 330 میلی لیتر
  • زرده تخم مرغ کمی زده شده 3 عدد
  • شکلات سفید خرد شده 180 گرم
  • خامه ی زده شده 120 میلی لیتر
  • تمشک یخ زده که یخ آن باز شده باشد 300 گرم
  • آب
  • نشاسته ی ذرت ( آرد ذرت) 1 قاشق سوپخوری
  • ژله ی انگورفرنگی قرمز 105 گرم

دستورالعمل ها

  1. فر را از قبل تا دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. برای تهیه پاستری شکلاتی، آرد، شکر، کاکائو و نمک را در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید. کره یا روغن گیاهی را به قطعات ریزی به اندازه نخود فرنگی های کوچک خرد کنید. هر بار 1 قاشق سوپخوری آب روی خمیر بپاشید، با چنگال بزنید تا مرطوب شود. خمیر را به شکل یک گلوله درآورید.
  3. روی سطحی که کمی آرد پاشی شده است خمیر را به شکل یک دایره 32 سانتی درآورید. پاستری را در یک قالب تارت 28 سانتی متری که کف آن متحرک باشد جای دهید.
  4. . پاستری را از کنار لبه ها درون قالب فشار دهید و لبه ی آن را برابر قالب تارت برش بزنید. روی پاستری را با فویل آلومینیوم دولایه بپوشانید. آن را به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید یا تا زمانی که خشک شود. پاستری را روی رک خنک کنید.
  5. برای تهیه مواد درون آن، در یک قابلمه ی متوسط شکر و ژلاتین را مخلوط کنید. شیر و زرده ی تخم مرغ را هم بیفزایید. آن را روی حرارت ملایم بپزید تا ژلاتین حل شود، مخلوط به تدریج غلیظ شود و غل بزند.
  6. شکلات را در آن بریزید و هم بزنید تا ذوب شود. قابلمه را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نسبتا ببندد در یک کاسه ی بزرگ حاوی آب یخ قرار دهید و مدام هم بزنید. یا اینکه مخلوط ژلاتین را به کاسه ای منتقل کرده و یک ساعت در یخچال قرار دهید یا تا زمانی که ببندد و هر از گاهی هم بزنید (پس از گذشت 40 دقیقه شروع کنید به سرکشی کردن وضعیت مخلوط).
  7. خامه ی زده شده را بزنید تا زمانی که نرم شود، آن را با مخلوط ژلاتین قاطی کنید. این مواد را درون پاستری خنک شده بریزید. آن را 4 تا 24 ساعت یا تا زمانی که سفت شود سرد کنید.
  8. برای تهیه سس تمشک، آب تمشک ها را بگیرید، شربت آن را نگه دارید. آنقدر آب به شربت اضافه کنید تا حجم آن برابر 180 میلی لیتر شود. در یک قابلمه ی کوچک شربت را با آرد ذرت مخلوط کنید. ژله ی انگور فرنگی را در آن بریزید. آن را روی شعله ی ملایم بپزید تا زمانی که غلیظ شود. آن را 2 دقیقه ی دیگر نیز بپزید. تمشک ها را با آن مخلوط کنید. به خوبی آن را سرد کنید و با تارت سرو کنید.
    • برای: 8 نفر
    • وعده: دسر, عصرانه
    • دسته بندی دستور آشپزی : پای و تارت
    • مواد لازم : آرد, تخم مرغ, خامه, ژلاتین, ژله, شکر, شکلات, شیر, کره, میوه, نشاسته
طرز تهیه تارت موس سفید با سس تمشک 1


پاسخ
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، ( lιεβ ) ، sober
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان