15-02-2016، 10:22
حاضرید یک چیز خوشمزه درست کنید؟ البته! سس شکلات یک سس فوقالعاده خوشمزه برای تارتها، کیکها، خمیرهای هزارلا، کوکیهای شکلاتی، بستنی، پای کرمی و حتی قاشقهای شکلاتی است! هم سریع درست میشود و هم خیلی راحت است. مخصوصاً اگر از میکسر استفاده کنید.
مواد لازم
1. 110 گرم شکلات را تکهتکه کرده و داخل غذاساز که تیغه استیل دارد، بریزید.
2. 1 پیمانه خامه غلیظ را برداشته و با ۱ قاشق سوپخوری شکر، روی حرارت ملایم بجوشانید.
3. بلافاصله خامه را داخل غذاساز بریزید. بگذارید یک دقیقه به همان حال بماند.
4. سپس ۳ بار آن را میکس کنید.
5. شکلات را از دیواره ظرف با یک قاشق پلاستیکی جمع کنید و با شکلات مخلوط کنید.
6. 3 بار دیگر میکس کنید. تا وقتی که شکلات به خوبی آب شود، این کار را ادامه دهید. سس شکلات را داخل کاسه بریزید.
نکات و هشدارها
قبل از اینکه سس را روی کیک بریزید، بگذارید کیک خنک شود. سپس سس شکلات را ریخته و به مدت ۱ ساعت داخل فریزر قرار دهید.
یا اینکه ۱ و ۲/۱ قاشق سوپخوری (۲۰ گرم) پودر کاکائو را بجای تکههای شکلات ریخته و ۲ و ۲/۱ قاشق (۳۵ گرم) شکر اضافه کنید. حرارت دهید. ۱ ساعت بگذارید بماند تا کاکائو حل شود. بعد مخلوط را هم بزنید.
اگر از شکلات سفید استفاده میکنید، ۲ قاشق خامه اضافه کنید و آن را داخل یک کاسه فلزی روی آب جوش قرار دهید. وقتی که آب شد، بگذارید یک دقیقه خنک شود. بقیه خامه را اضافه کرده و داخل یخچال بگذارید.
خامه را میتوانید قبل از استفاده، به مدت ۴ ساعت در یخچال نگه دارید.
- خامه غلیظ ۱ پیمانه (۲۴۰ میلیلیتر)
- شکر ۱ قاشق سوپخوری (15 گرم)
- شکلات تلخ 110 گرم
1. 110 گرم شکلات را تکهتکه کرده و داخل غذاساز که تیغه استیل دارد، بریزید.
2. 1 پیمانه خامه غلیظ را برداشته و با ۱ قاشق سوپخوری شکر، روی حرارت ملایم بجوشانید.
3. بلافاصله خامه را داخل غذاساز بریزید. بگذارید یک دقیقه به همان حال بماند.
4. سپس ۳ بار آن را میکس کنید.
5. شکلات را از دیواره ظرف با یک قاشق پلاستیکی جمع کنید و با شکلات مخلوط کنید.
6. 3 بار دیگر میکس کنید. تا وقتی که شکلات به خوبی آب شود، این کار را ادامه دهید. سس شکلات را داخل کاسه بریزید.
نکات و هشدارها
قبل از اینکه سس را روی کیک بریزید، بگذارید کیک خنک شود. سپس سس شکلات را ریخته و به مدت ۱ ساعت داخل فریزر قرار دهید.
یا اینکه ۱ و ۲/۱ قاشق سوپخوری (۲۰ گرم) پودر کاکائو را بجای تکههای شکلات ریخته و ۲ و ۲/۱ قاشق (۳۵ گرم) شکر اضافه کنید. حرارت دهید. ۱ ساعت بگذارید بماند تا کاکائو حل شود. بعد مخلوط را هم بزنید.
اگر از شکلات سفید استفاده میکنید، ۲ قاشق خامه اضافه کنید و آن را داخل یک کاسه فلزی روی آب جوش قرار دهید. وقتی که آب شد، بگذارید یک دقیقه خنک شود. بقیه خامه را اضافه کرده و داخل یخچال بگذارید.
خامه را میتوانید قبل از استفاده، به مدت ۴ ساعت در یخچال نگه دارید.