تارت سیب آلمانی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: تارت سیب آلمانی (/showthread.php?tid=269676) |
تارت سیب آلمانی - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 22-07-2018 مواد لازم برای خمیر تارت -١٥٠ گرم آرد -١٠٠ گرم کره حیوانی -١عدد زرده تخممرغ -1/2 ق م بیکینگپودر -٦٠ گرم پودر قند -1/2 ق چ وانیل -کمی نمک -کمی پوست لیموترش مواد لازم برای روی تارت -١ کیلو سیب -٥٠گرم کره -١ بسته بیسکویت پتی بور (میتوان از بیسکویت انگشتی هم استفاده کرد) -١ ق م دارچین -مواد لازم کرم روی تارت -٤٠٠ گرم خامه پاستوریزه -١ عدد تخممرغ -١ عدد زرده تخممرغ -١٠٠ گرم شکر -٢ ق م نشاسته طرز تهیه: ۱. فر را روشن کرده و روی ١٨٠ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. ۲. برای تهیه خمیر تارت تمام مواد ذکرشده را در یک ظرف باهم مخلوطکنید. کره باید سرد باشد و بهصورت مکعبهای خردشده به مواد اضافه شود. مهمترین عامل در تهیه خمیر تارت این است که حتم عمل مخلوط کردن با چنگال انجام شود و وقتی مخلوط به شکل پودر درآمد، با نوک انگشتان به مدت ٥ دقیقه ورز داده شود تا به خمیر منسجمی تبدیل شود. بههیچوجه عمل مخلوط کردن با کف دست انجام نشود. در این صورت کره با حرارت دست آب میشود و خمیر ترک میخورد. خمیر حاصل را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. ۳. برای تهیه کرم تارت تمام مواد را در یک ظرف بریزید و به مدت ٥ دقیقه هم بزنید تا شکر حل شود. ۴. خمیر را پس از استراحت دادن در قالب مخصوص تارت که قبلاً با روغن مایع چرب کردهاید بازکنید. کف خمیر را با چنگال سوراخکنید و در فر که از قبل گرم شده است به مدت ٣٠ دقیقه قرار دهید تا بپزد. خمیر پختهشده را از فر خارج کنید، سپس بیسکویتها را روی خمیر بچینید، طوری که سطح آن از بیسکویت پوشیده شود. ۵. سیبها را به شکل هلال ماه قطعهقطعه کنید. سیبها باید به شکل نیمدایره روی بیسکویتها قرار بگیرد. روی سیبها دارچین بریزید. ٥٠ گرم کره را آب کرده و روی سیبها بریزید، سپس کرم تهیهشده را روی سیبها ریخته و آن را پخشکنید. دوباره قالب را در فر به مدت ٢٠ دقیقه قرار دهید تا آماده شود، سپس آن را از فر درآورید.بعدازاینکه کیک کاملاً سرد شد، آن را از قالب درآورده ، سرو کنید. |