امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهيه پيراشكي گوجه

#1
 مواد لازم
كره 135 گرم
تخم مرغ دو عدد 
آرد سه پيمانه 
گوجه‌فرنگي پوره‌شده نصف پيمانه
بيكينگ‌پودر دو قاشق چايخوري
مواد لازم داخل پيراشكی
گوجه‌ فرنگي خرد شده دو عدد
 قارچ 200 گرم
 كلم سفيد 100 گرم
 جعفري پنج قاشق غذاخوري
 پياز يك عدد
 سس گوجه‌فرنگي دو قاشق سوپخوري
 نمك، فلفل، آويشن به مقدار لازم


پیراشکی گوجه فرنگی






طرز تهیه
كره ذوب شده را با تخم مرغ خوب زده، سپس پوره گوجه‌فرنگي را به آن اضافه كنيد و در انتها آرد و بيكينگ‌پودر را افزوده كمي‌ورز داده تا خمير يكدستي به دست آيد. خمير را داخل كيسه نايلوني به مدت نيم ساعت در يخچال استراحت دهيد. پياز را خرد كرده و تفت دهيد سپس قارچ را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه دهيد.گوجه‌فرنگي، كلم سفيد و جعفري، سس گوجه‌فرنگي را به آنها افزوده ادويه‌ها را هم اضافه كنيد. خمير را با وردنه باز و با قالب دايره قالب زده و از مواد داخل آن را پر كرده و خمير را به شكل نيم دايره بسته اطراف آن را با چنگال فشار داده تا دو لبه به هم بچسبند. سپس پيراشكي‌ها را در روغن سرخ كنيد.
ساندویچ ها
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان