04-08-2015، 2:35
مواد لازم برای سوپ گوجه فرنگی :روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده ۲ عدد
ساقه کرفس خرد شده ۲ عدد
هویج خرد شده ۳۰۰ گرم
تکه های سیب زمینی ۵۰۰ گرم
برگ بو ۴ عدد
پوره گوجه فرنگی ۵ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده حدود یک کیلو
رب ۵۰۰ گرم
عصاره سبزیجات دو عدد
شیر ۴۰۰ میلی گرم
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی :
روغن، پیاز، کرفس، هویج، سیب زمینی و برگ بو را در یک ظرف کاسرول بزرگ (یا یک قابلمه بزرگ). آن ها را به آرامی سرخ کنید تا زمانی که پیازها نرم شوند (حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه). یک کتری را پر از آب کرده و بگذارید جوش بیاید.
پوره گوجه فرنگی، شکر، سرکه، گوجه ها خرد شده، رب و عصاره سبزیجات را اضافه کنید. حالا یک لیتر از آب جوش را داخل قابلمه ریخته و بگذارید به آرامی بجوشد. درب ظرف را گذاشته و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند، بعد برگ بو ها را خارج کنید. حالا آن ها را داخل یک مخلوط کن بریزید تا یکدست شوند. سوپ را بچشید تا اگر لازم است کمی شکر به آن اضافه کنید. سوپ شما حاضر است، حالا می توانید در یخچال برای دو روز و داخل فریزر برای سه ماه آن را نگه دارید.
برای سرو ، سوپ را گرم کرده و کمی شیر به آن اضافه کنید، البته نباید بگذارید به نقطه جوش برسد.
پیاز خرد شده ۲ عدد
ساقه کرفس خرد شده ۲ عدد
هویج خرد شده ۳۰۰ گرم
تکه های سیب زمینی ۵۰۰ گرم
برگ بو ۴ عدد
پوره گوجه فرنگی ۵ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده حدود یک کیلو
رب ۵۰۰ گرم
عصاره سبزیجات دو عدد
شیر ۴۰۰ میلی گرم
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی :
روغن، پیاز، کرفس، هویج، سیب زمینی و برگ بو را در یک ظرف کاسرول بزرگ (یا یک قابلمه بزرگ). آن ها را به آرامی سرخ کنید تا زمانی که پیازها نرم شوند (حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه). یک کتری را پر از آب کرده و بگذارید جوش بیاید.
پوره گوجه فرنگی، شکر، سرکه، گوجه ها خرد شده، رب و عصاره سبزیجات را اضافه کنید. حالا یک لیتر از آب جوش را داخل قابلمه ریخته و بگذارید به آرامی بجوشد. درب ظرف را گذاشته و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند، بعد برگ بو ها را خارج کنید. حالا آن ها را داخل یک مخلوط کن بریزید تا یکدست شوند. سوپ را بچشید تا اگر لازم است کمی شکر به آن اضافه کنید. سوپ شما حاضر است، حالا می توانید در یخچال برای دو روز و داخل فریزر برای سه ماه آن را نگه دارید.
برای سرو ، سوپ را گرم کرده و کمی شیر به آن اضافه کنید، البته نباید بگذارید به نقطه جوش برسد.