![]() |
طرز تهيه پيراشكي گوجه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهيه پيراشكي گوجه (/showthread.php?tid=173170) |
طرز تهيه پيراشكي گوجه - eɴιɢмαтιc - 11-09-2014 مواد لازم كره 135 گرم تخم مرغ دو عدد آرد سه پيمانه گوجهفرنگي پورهشده نصف پيمانه بيكينگپودر دو قاشق چايخوري مواد لازم داخل پيراشكی گوجه فرنگي خرد شده دو عدد قارچ 200 گرم كلم سفيد 100 گرم جعفري پنج قاشق غذاخوري پياز يك عدد سس گوجهفرنگي دو قاشق سوپخوري نمك، فلفل، آويشن به مقدار لازم پیراشکی گوجه فرنگی طرز تهیه كره ذوب شده را با تخم مرغ خوب زده، سپس پوره گوجهفرنگي را به آن اضافه كنيد و در انتها آرد و بيكينگپودر را افزوده كميورز داده تا خمير يكدستي به دست آيد. خمير را داخل كيسه نايلوني به مدت نيم ساعت در يخچال استراحت دهيد. پياز را خرد كرده و تفت دهيد سپس قارچ را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه دهيد.گوجهفرنگي، كلم سفيد و جعفري، سس گوجهفرنگي را به آنها افزوده ادويهها را هم اضافه كنيد. خمير را با وردنه باز و با قالب دايره قالب زده و از مواد داخل آن را پر كرده و خمير را به شكل نيم دايره بسته اطراف آن را با چنگال فشار داده تا دو لبه به هم بچسبند. سپس پيراشكيها را در روغن سرخ كنيد. ساندویچ ها |