23-08-2014، 9:51
مناسب برای :
12 كاپ
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
زمان پخت :
10 - 15 دقیقه
مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی : 4 برگ
توت فرنگی : 12 عدد
پودر قند: 200 گرم
پوست ليمو : يك قاشق مرباخوري
آبليمو : 3/4 فنجان
تخم مرغ : 3 عدد
کره ذوب شده : 100 گرم
روش تهیه :
بنا به درخواست تعدادی از دوستان مجداد در این دستور آموزش تهیه کاپ ها را قرار داده ایم ، امیدوارم تا بهره کافی را ببرید .
1 خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
2 چهار ورق از خمیر را برداشته و آن را به نه قسمت تقسیم میکنیم .
3 تکه های خمیر را برداشته و سطح آن ها را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم .
4 قالب مافین را به خوبی چرب میکنیم .
5 درون هر قالب را با سه تکه خمیر به صورت ضربدری پر میکنیم .
6 قالب را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم ، تا سطح خمیر طلایی شود .
7 کاپ ها را از درون قالب جدا میکنیم .
8 طزر تهيه كرم ليمو :
ظرفي از آب را روي گاز قرار مي دهيم تا به جوش آيد . در كاسه اي كه در برابر حرارت مقاوم باشد ، آبليمو و شكر را خوب مخلوط كرده و سپس تخم مرغ و 50 گرم از كره و پوست ليمو را به آن اضافه مي كنيم . كاسه را روي ظرف آب قرار داده و مواد را به خوبي هم مي زنيم تا زماني كه غليظ شود بطوريكه به قاشق بچسبند . 12 كاپ
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
زمان پخت :
10 - 15 دقیقه
مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی : 4 برگ
توت فرنگی : 12 عدد
پودر قند: 200 گرم
پوست ليمو : يك قاشق مرباخوري
آبليمو : 3/4 فنجان
تخم مرغ : 3 عدد
کره ذوب شده : 100 گرم
روش تهیه :
بنا به درخواست تعدادی از دوستان مجداد در این دستور آموزش تهیه کاپ ها را قرار داده ایم ، امیدوارم تا بهره کافی را ببرید .
1 خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
2 چهار ورق از خمیر را برداشته و آن را به نه قسمت تقسیم میکنیم .
3 تکه های خمیر را برداشته و سطح آن ها را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم .
4 قالب مافین را به خوبی چرب میکنیم .
5 درون هر قالب را با سه تکه خمیر به صورت ضربدری پر میکنیم .
6 قالب را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم ، تا سطح خمیر طلایی شود .
7 کاپ ها را از درون قالب جدا میکنیم .
8 طزر تهيه كرم ليمو :
9 روی کرم را با تکه های توت فرنگی پر میکنیم .