02-03-2020، 18:45
دستور پخت لواشک تمشک و توت فرنگی
یکی از خوراکیهای بسیار پر طرفدار و خوشمزه لواشک است که در این مطلب از ایران ناز برای شما طرز تهیه لواشک توت فرنگی و تمشک را آموزش میدهیم.قبل از تهیه لواشک باید بدونین که سیب برای لواشک شیرین، زردآلو برای لواشک ملس و آلبالو برای لواشک ترش به کار برده میشه. پس اگر قصد دارین لواشک چند میوه رو داشته باشین نسبت میوه ها رو در نظر بگیرین تا مزه ای رو که دوست دارین به دست بیارین.
مواد مورد نیاز:
تمشک و توت فرنگی: ۲ یا ۳ پیمانه
عسل: دو تا سه قاشق غذاخوری (یا شکر)
آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه لواشک تمشک و توت فرنگی:
۱.کل محتویات را داخل غذاساز ریخته تا پوره یک دستی بدست آید.
آموزش تهیه لواشک تمشک و توت فرنگی
۲. یک سینی فر را با کاغذ فوم یا روغنی بپوشانید و پوره را با قطر حداکثر نیم سانتیمتر پهن کنید.
۳. سینی را داخل فر گذاشته و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه فارنهایت (۷۶ درجه سانتیگراد) بگذارید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت یا تا زمانیکه وسط پوره چسبناک نباشد
۴. بگذارید لواشک خنک شود. و برای نگهداری طولانی مدت آنها را در ظرف درب دار به مدت ۴ ماه در فریزر نگهداری کنید.