امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکا ت لازم در مورد تهيه شيريني‌ها

#1







براي شما هم پيش آمده که هنگام پخت شيريني دچار مشکل شويد ؟ اگر بدانيد مشکل از کجاست به خوبي مي توانيد آن را برطرف کنيد...

دلايل پهن شدن شيريني و بيسکو ئيت در سيني فر درهنگام پخت :
1.مواد اوليه ي تهيه ي شيريني و بيسکويت را با دقت اندازه گيري نکرده ايد.
2.درجه حرارت فر به اندازه ي کافي بالا نبوده است. (فر گرماي لازم را نداشته است)

3.مواد اوليه را بيش از حد هم زده ايد.

4.شيريني يا بيسکويت را در سيني داغ چيده ايد.

5.در بعضي از شيريني‌ها اگر مقدار روغن زياد شود، شيريني پهن مي‌شود.

دلايل خشک و سفت شدن شيريني و بيسکو ئيت بعد ازپختن و خنک شدن:
1.بايد مواد اوليه را با دقت اندازه گيري کرد. زيرا زياد شدن مقدار شکر، يکي از دلايل سفت شدن بيسکويت يا شيريني است.
2.اگر شيريني به مدت طولاني و با دماي بالا پخته شده باشد. سفت مي‌شود.

3.براي پهن کردن خمير بيسکويت روي ميز کار، از دو ورق کاغذ روغني استفاده کنيد که مجبور به استفاده از آرد نشويد. چون استفاده ي زياد از آرد باعث سفت و خشک شدن بيسکويت و شيريني مي‌شود.

4.اگر هنگام تهيه ي خمير، خمير را زياد هم بزنيد، خميربه روغن مي‌افتد و بعد از پخت،شيريني يا بيسکويت خشک و سفت مي‌شود.






هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان