نکا ت لازم در مورد تهيه شيرينيها - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: نکا ت لازم در مورد تهيه شيرينيها (/showthread.php?tid=158520) |
نکا ت لازم در مورد تهيه شيرينيها - ஐற£ℒἶ†дஐ - 14-08-2014 براي شما هم پيش آمده که هنگام پخت شيريني دچار مشکل شويد ؟ اگر بدانيد مشکل از کجاست به خوبي مي توانيد آن را برطرف کنيد... دلايل پهن شدن شيريني و بيسکو ئيت در سيني فر درهنگام پخت : 1.مواد اوليه ي تهيه ي شيريني و بيسکويت را با دقت اندازه گيري نکرده ايد. 2.درجه حرارت فر به اندازه ي کافي بالا نبوده است. (فر گرماي لازم را نداشته است) 3.مواد اوليه را بيش از حد هم زده ايد. 4.شيريني يا بيسکويت را در سيني داغ چيده ايد. 5.در بعضي از شيرينيها اگر مقدار روغن زياد شود، شيريني پهن ميشود. دلايل خشک و سفت شدن شيريني و بيسکو ئيت بعد ازپختن و خنک شدن: 1.بايد مواد اوليه را با دقت اندازه گيري کرد. زيرا زياد شدن مقدار شکر، يکي از دلايل سفت شدن بيسکويت يا شيريني است. 2.اگر شيريني به مدت طولاني و با دماي بالا پخته شده باشد. سفت ميشود. 3.براي پهن کردن خمير بيسکويت روي ميز کار، از دو ورق کاغذ روغني استفاده کنيد که مجبور به استفاده از آرد نشويد. چون استفاده ي زياد از آرد باعث سفت و خشک شدن بيسکويت و شيريني ميشود. 4.اگر هنگام تهيه ي خمير، خمير را زياد هم بزنيد، خميربه روغن ميافتد و بعد از پخت،شيريني يا بيسکويت خشک و سفت ميشود. |