08-08-2012، 12:47
مجدره یک غذای عربی است
مواد لازم
عدس : ۵۰۰ گرم
برنج : نصف پیمانه
پیاز بزرگ : سه عدد
سیر : یک حبه
نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا عدس را طوری بپزید که آب به خورد عدس برود.
برنج را آبکش کنید سپس برنج و عدس را مخلوط کرده و چرخ کنید.
پیاز و سیر را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید.
برنج مخصوص را در دیس بکشید و کمی روغن زیتون روی آن بریزید.
برای تزئین پیاز، سیر داغ و جعفری خرد شده را روی آن بپاشید.
منبع : مجله آشپزی خانواده سبز – شماره ۵۳ – مریم السادات امام، کارشناس آشپزی