امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اموزش پخت بادمجون گودَی (گیلانی)

#1
مواد لازم :

بادمجان قلمی 3 عدد گردو 6 عدد ترشی سیاه انار یک قاشق


گوجه فرنگی دو عدد نمک و روغن


پیاز متوسط یک عدد سیر دو حبه گلپر در صورت دلخواه 1/6 قاشق





سیر و پباز را رنده کرده و داخل گردوی سابیده شده می ریزیم و نمک و ترشی انار


را هم اضافه می کنیم و مواد را کاملا هم می زنیم تا یک مخلوط تیره رنگ جسبنده


در بیاید


بادمجان ها را پوست گرفته و از وسط هر بادنجان یک شیار زده یعنی طوری که بادنجان از بالا تا پایین


نیمه شود ولی جدا نشود و مقداری از مخلوط گردو را داخل هر بادنجان می ریزیم


گوجه ها را داخلش کمی خالی کرده و با مواد پر می کنیم


ابتدا بادنجان ها را داخل روغن داغ تفت داده و در اخرگوجه فرنگی ها را کنار


بادمجانها می گذاریم و در تابه را گذاشته با حرارت ملایم یک ساعت


بپزد

نکته: گوجه ها آب می اندازد و کاملا همه جیز پخته می شود


مراقب باشید که مواد از بادمجان ها موقع تفت دادن بیرون نریزد


این غذا در فصل بهار طرفدرن زیادی در خطه گیلان دارد
پاسخ
 سپاس شده توسط ps3000
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کباب پز تابشی – طرز تهیه جوجه ترش گیلانی با استفاده از سبزی معطر و رب انار
Big Grin اموزش درست کردن نوشیدنی خوش مزه
Tongue اموزش تصویری:ظرف شکلاتی برای بستنی
Star تزئین کشک و بادمجون به شکل هدیه ^_^
Thumbs Up اموزش چند نوع گلاسه بستنی
Heart اموزش طرز تهیه مرغ شکم پر
  ته چین مرغ و بادمجون به شکل قالبی و دورنگ
Heart ۩۩ اموزش درست کردن ژله به صورت قاچ میوه بدوووووو بیا۩۩
  اموزش طرز تهیه مرغ شکم پر
  کاکا با آرد گندم(غذای گیلانی) - آکاایران

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان