05-10-2014، 19:08
مواد لازم
بستنی سنتی به مقدار لازم
شیر یک لیوان و نیم
آب طالبی یک لیوان
شیرکاکائو یک لیوان
آب هویج یک لیوان
شاتوت به مقدار لازم
کاکائو یک قاشق مرباخوری
پودر ژلاتین یک قاشق مرباخوری
گلاسه بستنی
طرز تهیه بستنی با ژله کاکائو برای دو نفر
یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را با دو قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کرده و به صورت بنماری آنرا خوب حل میکنیم. یک لیوان شیر را با یک قاشق مرباخوری کاکائو و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا کاکائو و شیر حل شود سپس ژلاتین حل شده را داخل آن میریزیم و هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم.
در دو ظرف بستنیخوری از این مخلوط ریخته و کمی بعد از سرد شدن در یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد. موقع سرو کردن روی این ژله، بستنی میگذاریم و سرو میکنیم.
به جای ژله کاکائو از ژلههای آماده بازار هم میتوانیم استفاده کنیم و یا به جای پودر ژلاتین از پودر نشاسته استفاده کنیم. مقدار پودر نشاسته دو قاشق غذاخوری برای یک لیوان شیر است و آنرا مثل فرنی آماده میکنیم و در یخچال قرار میدهیم بعد از سرد شدن با بستنی سرو میکنیم.
کافه گلاسه
طرز تهیه کافه گلاسه برای دو نفر
یک لیوان شیرکاکائو را در میکسر ریخته و خوب هم میزنیم.
به مدت پنج دقیقه آن را در فریزر قرار میدهیم.
سپس در لیوان مقداری از شیر کاکائو را ریخته و کمی از بستنی و دوباره مقداری شیرکاکائو و کمی دیگر از بستنی تا لیوان پُر شود و آماده سرو کردن.
شیرکاکائو را بدون شکر درست کنید و فقط از شیرینی بستنی استفاده کنید و اگر شیرینتر دوست دارید، یک قاشق غذاخوری شکر در آن بریزید.
گلاسه شاتوت
گلاسه شاتوت
مقداری شاتوت را در میکسر ریخته و میکس میکنیم و نصف لیوان شیر به آن اضافه کرده وقتی خوب مخلوط شد، آنرا در لیوان ریخته و روی آن بستنی قرار میدهیم.
گلاسه طالبی
گلاسه طالبی
یک لیوان آب طالبی را در لیوان ریخته و روی آن مقداری بستنی قرار میدهیم. این گلاسه بسیار ساده و خوشمزه است.
گلاسه هویج
آب هویج بستنی
آب هویج را در لیوان ریخته و روی آن بستنی قرار میدهیم. آب هویج بستنی، سنتیترین گلاسه است
.
.
.
.
.
.
نظر یادتون نره
بستنی سنتی به مقدار لازم
شیر یک لیوان و نیم
آب طالبی یک لیوان
شیرکاکائو یک لیوان
آب هویج یک لیوان
شاتوت به مقدار لازم
کاکائو یک قاشق مرباخوری
پودر ژلاتین یک قاشق مرباخوری
گلاسه بستنی
طرز تهیه بستنی با ژله کاکائو برای دو نفر
یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را با دو قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کرده و به صورت بنماری آنرا خوب حل میکنیم. یک لیوان شیر را با یک قاشق مرباخوری کاکائو و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا کاکائو و شیر حل شود سپس ژلاتین حل شده را داخل آن میریزیم و هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم.
در دو ظرف بستنیخوری از این مخلوط ریخته و کمی بعد از سرد شدن در یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد. موقع سرو کردن روی این ژله، بستنی میگذاریم و سرو میکنیم.
به جای ژله کاکائو از ژلههای آماده بازار هم میتوانیم استفاده کنیم و یا به جای پودر ژلاتین از پودر نشاسته استفاده کنیم. مقدار پودر نشاسته دو قاشق غذاخوری برای یک لیوان شیر است و آنرا مثل فرنی آماده میکنیم و در یخچال قرار میدهیم بعد از سرد شدن با بستنی سرو میکنیم.
کافه گلاسه
طرز تهیه کافه گلاسه برای دو نفر
یک لیوان شیرکاکائو را در میکسر ریخته و خوب هم میزنیم.
به مدت پنج دقیقه آن را در فریزر قرار میدهیم.
سپس در لیوان مقداری از شیر کاکائو را ریخته و کمی از بستنی و دوباره مقداری شیرکاکائو و کمی دیگر از بستنی تا لیوان پُر شود و آماده سرو کردن.
شیرکاکائو را بدون شکر درست کنید و فقط از شیرینی بستنی استفاده کنید و اگر شیرینتر دوست دارید، یک قاشق غذاخوری شکر در آن بریزید.
گلاسه شاتوت
گلاسه شاتوت
مقداری شاتوت را در میکسر ریخته و میکس میکنیم و نصف لیوان شیر به آن اضافه کرده وقتی خوب مخلوط شد، آنرا در لیوان ریخته و روی آن بستنی قرار میدهیم.
گلاسه طالبی
گلاسه طالبی
یک لیوان آب طالبی را در لیوان ریخته و روی آن مقداری بستنی قرار میدهیم. این گلاسه بسیار ساده و خوشمزه است.
گلاسه هویج
آب هویج بستنی
آب هویج را در لیوان ریخته و روی آن بستنی قرار میدهیم. آب هویج بستنی، سنتیترین گلاسه است
.
.
.
.
.
.
نظر یادتون نره