17-08-2014، 17:27
مواد لازم :
برنج 300 گرم
سینه مرغ یک عدد ( می تونید از سه عدد ران مرغ هم استفاده نمایید)
بادمجان 2 عدد
ماست یک پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع یک چهارم پیمانه
زرشک نصف پیمانه
خلال پسته و بادام یک سوم پیمانه
کره 50 گرم
پیاز سرخ شده 2 ق س
زعفران آبکرده به میزان لازم
آب آلبالو یا آب لبو یا رنگ مجاز خوراکی به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
* ابتدا بادمجان را پوست گرفته و حلقه ای کنید.
* سپس با مقدار کمی روغن سرخ کنید.
* نکته : برای خوش رنگ شدن بادمجونا کمی هم زردچوبه اضافه کنید.
* مرغ رو به تکه های کوچک برش داده و با کمی پیاز سرخ شده تفت بدین تا مغز تکه های مرغ هم تغییر رنگ داده و مرغ بپزد.
* برنج رو از قبل با کمی نمک خیس کرده و آبکش نمایید .
* نکته : برنج رو کمی زنده تر از حالت معمول بردارید.
* خلال بادام و پسته رو با یک قاشق سوپخوری روغن تفت بدین.
* زرشک رو هم با مقدار خیلی کمی روغن تفت بدین تا زرشک ها خوشرنگ تر و در عین حال پفکی تر شوند.
* ماست ، روغن و تخم مرغ رو مخلوط کنید .
* سپس با ویسک کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه.
* بسته به قالبی که استفاده می کنید مواد رو قسمت کنید .
مثلا اگه از این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قالب استفاده می کنید . مواد رو به سه قسمت تقسیم کنید و یک قسمت رو قرمز کنید و دو قسمت دیگه رو زرد کنید.
قالب استفاده می کنید . مواد رو به سه قسمت تقسیم کنید و یک قسمت رو قرمز کنید و دو قسمت دیگه رو زرد کنید.
و اگه بطور مثال از ایندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قالب استفاده می کنید مواد رو نصف کرده و نصفش رو زعفرانی کرده و نصف دیگه رو قرمز کنید.
قالب استفاده می کنید مواد رو نصف کرده و نصفش رو زعفرانی کرده و نصف دیگه رو قرمز کنید.
* قبلا در این لینک توضیح دادم که دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چه جوری می تونید رنگ قرمز طبیعی درست کنید .
چه جوری می تونید رنگ قرمز طبیعی درست کنید .
* در فصل تابستون هم براحتی از آب آلبالو استفاده کنید .
* خوب با توجه به تقسیم بندی موادتون، برنج رو هم قسمت کرده و بهشون اضافه کنید .
* قالب رو چرب می کنیم .
* بعد در این قالب قسمت پاپیون رو با رنگ قرمز کاملا و بدقت می پوشونیم .
* بعد روش مواد ته چین زعفرونی رو می ریزیم.
* بعد مرغ ...
* بعد بادمجون ...
* و بعد زرشک رو می ریزیم .
* نکته : بسته به ذائقه تون از زرشک استفاده کنید . زرشک طعم خوبی به ته چین میده ولی ممکنه بعضی ها دوست نداشته باشند.
* بعد خلال بادام و پسته ...
* بعد بقیه مواد زعفرونی ...
* بعد از این مرحله با پشت قاشق مواد رو خوب فشار داده و روش کره قرار داده و فویل می کشیم .
* روی فویل رو با چاقو سوراخ کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت تقریبی یک ساعت قرار می دیم .
* به این ترتیب ته چین خیلی خیلی راحت برمی گرده .
* ته چین مرغ و قارچ فوق العاده زیبا و خوشگل سر میز آماده ست . نوش جان