انجمن های تخصصی  فلش خور
اموزش پخت بادمجون گودَی (گیلانی) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: اموزش پخت بادمجون گودَی (گیلانی) (/showthread.php?tid=10343)



اموزش پخت بادمجون گودَی (گیلانی) - Ali MuSiC - 27-06-2012

مواد لازم :

بادمجان قلمی 3 عدد گردو 6 عدد ترشی سیاه انار یک قاشق


گوجه فرنگی دو عدد نمک و روغن


پیاز متوسط یک عدد سیر دو حبه گلپر در صورت دلخواه 1/6 قاشق





سیر و پباز را رنده کرده و داخل گردوی سابیده شده می ریزیم و نمک و ترشی انار


را هم اضافه می کنیم و مواد را کاملا هم می زنیم تا یک مخلوط تیره رنگ جسبنده


در بیاید


بادمجان ها را پوست گرفته و از وسط هر بادنجان یک شیار زده یعنی طوری که بادنجان از بالا تا پایین


نیمه شود ولی جدا نشود و مقداری از مخلوط گردو را داخل هر بادنجان می ریزیم


گوجه ها را داخلش کمی خالی کرده و با مواد پر می کنیم


ابتدا بادنجان ها را داخل روغن داغ تفت داده و در اخرگوجه فرنگی ها را کنار


بادمجانها می گذاریم و در تابه را گذاشته با حرارت ملایم یک ساعت


بپزد

نکته: گوجه ها آب می اندازد و کاملا همه جیز پخته می شود


مراقب باشید که مواد از بادمجان ها موقع تفت دادن بیرون نریزد


این غذا در فصل بهار طرفدرن زیادی در خطه گیلان دارد