اموزش پخت بادمجون گودَی (گیلانی) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: اموزش پخت بادمجون گودَی (گیلانی) (/showthread.php?tid=10343) |
اموزش پخت بادمجون گودَی (گیلانی) - Ali MuSiC - 27-06-2012 مواد لازم : بادمجان قلمی 3 عدد گردو 6 عدد ترشی سیاه انار یک قاشق گوجه فرنگی دو عدد نمک و روغن پیاز متوسط یک عدد سیر دو حبه گلپر در صورت دلخواه 1/6 قاشق سیر و پباز را رنده کرده و داخل گردوی سابیده شده می ریزیم و نمک و ترشی انار را هم اضافه می کنیم و مواد را کاملا هم می زنیم تا یک مخلوط تیره رنگ جسبنده در بیاید بادمجان ها را پوست گرفته و از وسط هر بادنجان یک شیار زده یعنی طوری که بادنجان از بالا تا پایین نیمه شود ولی جدا نشود و مقداری از مخلوط گردو را داخل هر بادنجان می ریزیم گوجه ها را داخلش کمی خالی کرده و با مواد پر می کنیم ابتدا بادنجان ها را داخل روغن داغ تفت داده و در اخرگوجه فرنگی ها را کنار بادمجانها می گذاریم و در تابه را گذاشته با حرارت ملایم یک ساعت بپزد نکته: گوجه ها آب می اندازد و کاملا همه جیز پخته می شود مراقب باشید که مواد از بادمجان ها موقع تفت دادن بیرون نریزد این غذا در فصل بهار طرفدرن زیادی در خطه گیلان دارد |