نقل قول: میگم منبع تاریخیتون در مورد اطلاعاتتون از اون قبیله یهودی چیه آقای saeedrajabzade ؟؟؟میشه بگید؟چ کتابی؟؟؟؟
کتاب تاریخ تحلیلی صدر اسلام - نوشته دکتر غلام حسین زرگر نژاد صفحه 52 خط هفتم :183:
که یک کتاب دانشگاهیه! البته با سرچ تو گوگل به منابع معتبر تری هم میرسی...
گرچه با داشتن کمی اطلاعات تاریخی هم میشه بهش پی برد
در سال 70 میلادی زمانی که فلسطین توسط روم اشغال شد یهودیای فلسطینی توسط رومی ها قتل عام شدن
و در سال 132 میلادی بعد شکست شورش بارکوخبا اونها رو از فلسطین تبعید کردن که بعضی از آنها به حجاز مهاجرت کردن...
این داستان رو اکثر منابع اسلامی هم تایید میکنن
البته ی موج مهاجرت دیگه هم هست که مربوط میشه زمان بخت النصر (که اونم یهودیا رو تبعید کرد)
سوال بعدی...
نقل قول: حالا دلیل این که قتل عام شدن
این افراد همراه با سه قبیله یهودی دیگه
یعنی ال سعود که همین الان خاندان ال سعود عربستان و ملک عبدالله از نسل این افراد هستن
خیبر
و یک قبیله دیگه که یادم نیست
اعلان جنگ کردن
قضیه خیبر رو که میدونید
از اون طرف پس چرا اهالی خیبر قتل عام نشدن؟
باید گفت اهالی قبیله بنی قطیف همون قبیله ای بودن که عده ای از مسلمین رو به فجیع ترین شکل ممکن کشتن
و همشون دخیل بودن
تنها قبیله ای که اسلام اورد
ال سعود بود که برتری مالی نداشت
خیبر به پرداخت جزیه راضی شد
ولی این قبیله ضمن کشتار مسلمین و مامور اخذ جزیه اعلان جنگ دوباره کردن
که این دفعه قتل عام شدن
البته همشون نه
افرادی که جنگیدن
.-.
رضا تو چرا هیجوقت سر راست حرف نمیزنی؟؟؟ اصلا خودت فهمیدی چی گفتی؟؟؟
خیبر چیه!!! داریم در مورد بنی قریظه حرف میزنیم نه بنی قطیف .-. من کار ندارم پیامبر با اونا چه برخوردی داشت یا آل سعود .-.
بعدم قضیه خیانت دوباره رو از کجات آوردی؟؟؟ پیمان صلح بستن یهودیا پیمان شکنی کردن تا اونجایی که من میدونم یه بارم بیشتر نبود...
درضمن از خودت داستان نساز!!! (هرکی از راه میرسه داسنتانو اونجور که دوست داره تعریف میکنه =)))) )
همه مردان بدون استثنا سر بریده شدن (بجز یک نفر) همه ی منابع تاریخی اسلامی اینو میگن... (البته تو تعداد کشته شده ها اختلاف هست)
نقل قول: سعید
خوب میبری ک میدوزی میزی جلو
ترمز کن
سرپوش چیه
از کی تا حالا حرف حق سر پوشه
مگه این ندای الهی رو نشنیدی
دشمنان خدا را نمیابی مگر یهود و مشرکان
عین کسایی حرف میزنی گه انگار به خدا اعتقاد ندارن
سعید جان
اگه به خدا اعتقاد داری
بگو ادامه بحثو بریم
اگه به حادث بودن کتاب خدا
و غیره معتقدی
هم من
هم علیرضا وقت تلف نکنیم
که نرود میخ اهنی در سنگ
نه نشنیدم کدوم سوره کدوم آیه؟؟؟؟؟
من پیامبرم عقلمه...
اگه کسی چیزی بگه ولی با منطق و عقلم سازگاری نداشته باشه قبول نمبکنم حتی اگه خدا باشه...
داداش وقتی داری باهام بحث میکنی فرض کن من یه آدم بی دینم و بدون گرایش سیاسی و...(اعتقاداتم جدا، ولی نمیزارم روند بحثو تحت تاثیر قرار بده)
اگه فکر میکنی وقت تلف کردنه وقت با ارزشتو تلف نکن دادا!!! برو با همفکرای خودت سر فواید وارد شدن به مستراح با پای راست بحث کن...
بعد دادن پستم پست احمد رضا رو دیدم...
ولی حیفم اومد ویرایش کنم
آخرین پستمه احمد رضا جان لطفا پاکش نکن ادامه نمیدم
ممنون