امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كيش اسفناج و پنير...

#1
مواد لازم
آرد دو پيمانه
كره چهار قاشق سوپخوري
آب سرد به ميزان لازم
نمك يك قاشق چايخوری
[rtl]
مواد لازم براي رويه
 اسفناج يك كيلوگرم
پيازچه 10 شاخه
 كره سه قاشق سوپخوري
 هويج دو عدد
 پنير ليقوان 100 گرم
 پنير پيتزا 50 گرم
مواد لازم براي سس سفيد:
 كره دو قاشق سوپخوري
شير يك و نيم پيمانه
 آرد يك قاشق سوپخوري
 نمك و فلفل به ميزان لازم
[/rtl]

كيش اسفناج و پنير... 1
[rtl]
طرز تهيه
هويج‌ها را رنده كرده و در كره تفت دهيد. پيازچه را خرد و به هويج اضافه كنيد. اسفناج را هم خرد كرده و با هويج تفت دهيد. وقتي آب اسفناج كشيده شد از روي حرارت برداشته و پنير ليقوان خردشده را به آن اضافه كنيد.
آرد و نمك را با هم مخلوط كرده و كره را ريخته و با نوك انگشتان مخلوط كنيد. بعد آب سرد را تا جايي اضافه كنيد كه خمير صافي به دست آيد و به دست نچسبد. خمير را در قالب گردي پهن كنيد در ظرفي آرد و كره را با هم بزنيد تا سس غليظي درست شود، بعد نمك و فلفل بزنيد. سس را به مخلوط اسفناج اضافه كرده و هم زده و بعد روي خمير پهن كنيد و روي آن پنير پيتزا ريخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 الي 40 دقيقه قرار دهيد  تا پنير طلايي شود.

[/rtl]
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان