انجمن های تخصصی  فلش خور
كيش اسفناج و پنير... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: كيش اسفناج و پنير... (/showthread.php?tid=175791)



كيش اسفناج و پنير... - eɴιɢмαтιc - 18-09-2014

مواد لازم
آرد دو پيمانه
كره چهار قاشق سوپخوري
آب سرد به ميزان لازم
نمك يك قاشق چايخوری
[rtl]
مواد لازم براي رويه
 اسفناج يك كيلوگرم
پيازچه 10 شاخه
 كره سه قاشق سوپخوري
 هويج دو عدد
 پنير ليقوان 100 گرم
 پنير پيتزا 50 گرم
مواد لازم براي سس سفيد:
 كره دو قاشق سوپخوري
شير يك و نيم پيمانه
 آرد يك قاشق سوپخوري
 نمك و فلفل به ميزان لازم
[/rtl]

كيش اسفناج و پنير... 1
[rtl]
طرز تهيه
هويج‌ها را رنده كرده و در كره تفت دهيد. پيازچه را خرد و به هويج اضافه كنيد. اسفناج را هم خرد كرده و با هويج تفت دهيد. وقتي آب اسفناج كشيده شد از روي حرارت برداشته و پنير ليقوان خردشده را به آن اضافه كنيد.
آرد و نمك را با هم مخلوط كرده و كره را ريخته و با نوك انگشتان مخلوط كنيد. بعد آب سرد را تا جايي اضافه كنيد كه خمير صافي به دست آيد و به دست نچسبد. خمير را در قالب گردي پهن كنيد در ظرفي آرد و كره را با هم بزنيد تا سس غليظي درست شود، بعد نمك و فلفل بزنيد. سس را به مخلوط اسفناج اضافه كرده و هم زده و بعد روي خمير پهن كنيد و روي آن پنير پيتزا ريخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 الي 40 دقيقه قرار دهيد  تا پنير طلايي شود.

[/rtl]