امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

راز تهیه کردن کرپ اسفناج

#1
راز تهیه کردن کرپ اسفناج 1
به گزارشدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایران ناز تابه‌ای نسبتا بزرگ‌تر و نچسب را در نظر گرفته و کمی روغن در حد چرب شدن در آن بریزید و روی حرارت بگذارید و مایه کرپ را دوباره هم بزنید و با ملاقه از مواد کرپ در ماهی‌تابه ریخته و با حرکت دادن ماهیتابه مواد را به همه جای ماهیتابه هدایت کنید.
 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راز تهیه کردن کرپ اسفناج 1
 
مواد لازم :
 
آرد : 130 گرم
تخم‌ مرغ : 3 الی 4 عدد
کره : 70 گرم
شیر: یک لیوان
شکر : 2 قاشق غذا خوری
اسفناج : 150 گرم پاک شده
پنیر پیتزا : 700 گرم
پنیر صبحانه : 120 گرم
خامه : نصف لیوان
نمک و فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم
روغن: به اندازه لازم.
 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راز تهیه کردن کرپ اسفناج 1
 
طرز تهیه :
 
ابتدا 2 عدد از تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و با آرد و شیر، شکر، کره و نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا مایه کرپ آماده شود و 40 دقیقه در یخچال به آن استراحت دهید.در این مدت اسفناج را شسته و آن را بخارپز کرده، طوری که کاملا آب آن کشیده شود. بعد آنها را خرد کرده و با پنیر رنده شده پیتزا،
 
پنیر رنده شده صبحانه، دو عدد تخم‌مرغ باقیمانده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید.تابه‌ای نسبتا بزرگ‌تر و نچسب را در نظر گرفته و کمی روغن در حد چرب شدن در آن بریزید و روی حرارت بگذارید و مایه کرپ را دوباره هم بزنید و با ملاقه از مواد کرپ در ماهی‌تابه ریخته و با حرکت دادن ماهیتابه مواد را به همه جای ماهیتابه هدایت کنید.
 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راز تهیه کردن کرپ اسفناج 1
 
نتیجه این کار یک ورقه نازک نان کرپ به دست می‌آید. خیلی آرام بعد از چند دقیقه آن را پشت و رو کرده و طرف دیگر کرپ را هم سرخ کنید. به همین ترتیب تمام مواد کرپ را به نان‌های نازک کرپ تبدیل کنید و صبر کنید تا سرد شوند. بعد از مخلوط اسفناج روی کرپ‌ها ریخته و به آرامی آنها را رول کنید و آنها را در ظرف شیشه‌ای نسوز گذاشته و باقی مانده پنیر‌ها را روی آنها بریزید و در فر از قبل گرم شده،
 
با حرارت 220 درجه سانتی‌گراد، به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار داده و صبر کنید تا کاملا پنیرها آب شده و روی آنها طلایی شود. برای این‌که کرپ شما مغز پخت شود از طبقه وسط فر استفاده کنید. سپس آنها را در دیس مناسبی گذاشته و پس از سرد شدن برش‌های 2 سانتی بزنید و اطراف آنها را با مقداری زیتون و سبزی‌های بخارپز شده تزئین کرده و نوش‌جان کنید.
پاسخ
آگهی
#2
خوب بود
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان