امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیسکو مافین

#1
بیسکو مافین 1








مواد لازم :


  • تخم مرغ 1 عدد

  • شکر نصف پیمانه
    [font]
    [/font]
  • شیر یک سوم پیمانه
    [font]
    [/font]
  • روغن مایع یک هشتم پیمانه
    [font]
    [/font]
  • آرد سه چهارم پیمانه
    [font]
    [/font]
  • پودر کاکائو 1 ق س
    [font]
    [/font]
  • وانیل شکری نصف ق م
    [font]
    [/font]
  • بکینگ پودر نصف ق م
    [font]
    [/font]
  • نمک یک هشتم ق م
    [font]
    [/font]
  • کرمفیل کارامل 150 گرم
    [font]
    [/font]
  • بیسکویت کرمدار حدود 24 عدد



طرز تهیه :

* چند وقت پیش که توی هفت حوض دنبال جای پارک می گشتیم ، توی یکی از کوچه پس کوچه ها جلوی یه سوپر ، پارک کردیم .اولین چیزی که توجه منو جذب کرد این بیسکویت های تیره بود . بیسکویت ساخت ایران باشه و انقدر خوشگل و تیره !!! البته اینم بگما ، توی این چند سال اخیر تو صنعت شیرینی و بیسکویت و بستنی و کلا خوراکی خیلی پیشرفت داشتیم .
اول از همه یه دسر خیلی خوشمزه که مدتهاست می خوام درست کنم به ذهنم رسید . بعد بین این مافین و اون دسر به شک افتادم.ولی خوب این مافین خوشمزه یه مزیتی هم داشت ، اینکه تا دو روز میان وعده پسرم برای مهد آماده می شد .
* خوب بعد از مقدمه چینی ( انشالله از این به بعد مقدمه چینی چاشنی دستورامون خواهد شد ) بریم سراغ دستور ...
* کپسولها رو داخل قالب مافین گذاشته و بیسکویت ها رو داخلشون می چینیم .

بیسکو مافین 1
* کرمفیل رو داخل قیف ریخته و روی بیسکویت ها می ریزیم .
* نکته : کرم فقط روی بیسکویت ها رو بگیره طوریکه وقتی بیسکویت بعدی رو می ذاریم کرمفیل از کناره ها به کپسول نچسبه .
بیسکو مافین 1
* بیسکویت دوم رو روی کرمفیل قرار می دیم .
بیسکو مافین 1
* این مرحله اختیاری هست و بسته به ارتفاع کپسولتون هم داره . اگه دوست داشتید کرمفیل بیشتری لای کیک باشه و اگه ارتفاع کپسولتون اجازه می ده ، می تونید یه لایه دیگه کرمفیل روی بیسکویت قرار بدین .
بیسکو مافین 1
* خوب قالب مافین رو کنار میذاریم و میریم سراغ مایه کیک ...
* تخم مرغ و شکر رو بمدت تقریبی 5 دقیقه با همزن می زنیم .
بیسکو مافین 1
* در این بین وانیل رو هم اضافه می کنیم.
بیسکو مافین 1
* بعد شیر و روغن رو ریخته و در حد 30 ثانیه می زنیم .
بیسکو مافین 1
* آرد و بکینگ پودر و کاکائو و نمک رو مخلوط کرده و به مواد قبل اضافه می کنیم.
بیسکو مافین 1
* در حد 30 ثانیه هم می زنیم تا مواد یکدست بشه.
بیسکو مافین 1
بیسکو مافین 1
* حالا از مواد روی بیسکویت ها می ریزیم.
بیسکو مافین 1
بیسکو مافین 1
* بعد قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار می دیم .
* نکته : مثل کیکهای دیگه می تونید با سیخ چوبی کنترل کنید .
* اینهم از بیسکومافین ما ... این مافین نباید حالت گنبدی داشته باشه و کیک فقط یه حالت پوسته مانند روی بیسکویت و کرمفیل ایجاد می کنه .
بیسکو مافین 1
* موقعی که این مافین رو نوش جان می کنید ، بیسکویت پایین ( همین بیسکویتی که در تصویر مشخصه ) کاملا بافت بیسکویتی خودش رو داره و بیسکویت وسطی بافت کیک پیدا می کنه .
بیسکو مافین 1
* اینهم از برش خورده اش که واقعا هیجان انگیزه ...
* با این مقدار مواد تقریبا 12 عدد بیسکومافین خواهید داشت.
بیسکو مافین 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان