بیسکو مافین - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: بیسکو مافین (/showthread.php?tid=160914) |
بیسکو مافین - ✘v!☻lent girl✘ - 17-08-2014 مواد لازم :
طرز تهیه : * چند وقت پیش که توی هفت حوض دنبال جای پارک می گشتیم ، توی یکی از کوچه پس کوچه ها جلوی یه سوپر ، پارک کردیم .اولین چیزی که توجه منو جذب کرد این بیسکویت های تیره بود . بیسکویت ساخت ایران باشه و انقدر خوشگل و تیره !!! البته اینم بگما ، توی این چند سال اخیر تو صنعت شیرینی و بیسکویت و بستنی و کلا خوراکی خیلی پیشرفت داشتیم . اول از همه یه دسر خیلی خوشمزه که مدتهاست می خوام درست کنم به ذهنم رسید . بعد بین این مافین و اون دسر به شک افتادم.ولی خوب این مافین خوشمزه یه مزیتی هم داشت ، اینکه تا دو روز میان وعده پسرم برای مهد آماده می شد . * خوب بعد از مقدمه چینی ( انشالله از این به بعد مقدمه چینی چاشنی دستورامون خواهد شد ) بریم سراغ دستور ... * کپسولها رو داخل قالب مافین گذاشته و بیسکویت ها رو داخلشون می چینیم . * کرمفیل رو داخل قیف ریخته و روی بیسکویت ها می ریزیم . * نکته : کرم فقط روی بیسکویت ها رو بگیره طوریکه وقتی بیسکویت بعدی رو می ذاریم کرمفیل از کناره ها به کپسول نچسبه . * بیسکویت دوم رو روی کرمفیل قرار می دیم . * این مرحله اختیاری هست و بسته به ارتفاع کپسولتون هم داره . اگه دوست داشتید کرمفیل بیشتری لای کیک باشه و اگه ارتفاع کپسولتون اجازه می ده ، می تونید یه لایه دیگه کرمفیل روی بیسکویت قرار بدین . * خوب قالب مافین رو کنار میذاریم و میریم سراغ مایه کیک ... * تخم مرغ و شکر رو بمدت تقریبی 5 دقیقه با همزن می زنیم . * در این بین وانیل رو هم اضافه می کنیم. * بعد شیر و روغن رو ریخته و در حد 30 ثانیه می زنیم . * آرد و بکینگ پودر و کاکائو و نمک رو مخلوط کرده و به مواد قبل اضافه می کنیم. * در حد 30 ثانیه هم می زنیم تا مواد یکدست بشه. * حالا از مواد روی بیسکویت ها می ریزیم. * بعد قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار می دیم . * نکته : مثل کیکهای دیگه می تونید با سیخ چوبی کنترل کنید . * اینهم از بیسکومافین ما ... این مافین نباید حالت گنبدی داشته باشه و کیک فقط یه حالت پوسته مانند روی بیسکویت و کرمفیل ایجاد می کنه . * موقعی که این مافین رو نوش جان می کنید ، بیسکویت پایین ( همین بیسکویتی که در تصویر مشخصه ) کاملا بافت بیسکویتی خودش رو داره و بیسکویت وسطی بافت کیک پیدا می کنه . * اینهم از برش خورده اش که واقعا هیجان انگیزه ... * با این مقدار مواد تقریبا 12 عدد بیسکومافین خواهید داشت. |