06-06-2014، 13:35
این دسر بسیار خوشمزه و زیبا است و می توانید برای مهمان های عزیز تهیه کنید تا از طعم عالی آن لذت ببرند.
• تعداد: 54 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 50 دقیقه
• زمان سرد شدن: 60 دقیقه
مواد لازم
• 1 ¾ پیمانه خرده بیسکوئیت
• یک قاشق غذاخوری شکر
• 3 قاشق غذاخوری کره آب شده
• 900 گرم پنیر خامهای نرم شده
• 1/14 پیمانه شکر
• ¼ پیمانه آرد کامل
• 3 عدد تخممرغ
• یک قاشق غذاخوری وانیل
• نصف پیمانه خامه ترش
• 1.5 پیمانه خامه ترش
• ¼ پیمانه عسل
• یک قاشق چایخوری وانیل
• توتفرنگی
طرز تهیه
1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب مستطیلی نسبتا بزرگی را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کنار بگذارید.
2. در یک کاسه بزرگ، بیسکوئیتهای خرد شده را به همراه یک قاشق غذاخوری شکر با یکدیگر مخلوط کنید. کره آب شده را اضافه کنید و مواد را کف قالب فشار دهید تا سفت شوند.
3. برای تهیه مواد میانی، در یک کاسه بزرگ، پنیر خامهای و شکر را با همزن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا کمی پف کنند. آرد را به تدریج اضافه کنید. سپس تخممرغ و وانیل را اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. این مواد را روی خردههای بیسکوئیت در قالب بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر بپزید.
4. برای تهیه روکش خامه ترش و عسل، در یک کاسه متوسط، خامه ترش، عسل و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. چیزکیک را از فر خارج کنید. این روکش را روی آن بریزید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. سپس آنها را از فر خارج کنید و یک ساعت کنار بگذارید تا خنک شوند.
5. سپس روی کیک را بپوشانید و 4 ساعت در یخچال قرار دهید. برای سرو، آنها را مکعبی برش دهید و روی هر مکعب یک نیمه توتفرنگی بگذارید.
ارزش غذایی
• کالری: 130
• چربی: 9 گرم
• کلسترول: 35 میلیگرم
• کربوهیدرات: 11 گرم
• فیبر: 2 گرم
• قند: 8 گرم
• پروتئین: 2 گرم
• کلسیم: 28 میلیگرم
• آهن: 2 میلیگرم
• پتاسیم: 198 میلیگرم
• سدیم: 91 میلیگرم
• تعداد: 54 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 50 دقیقه
• زمان سرد شدن: 60 دقیقه
مواد لازم
• 1 ¾ پیمانه خرده بیسکوئیت
• یک قاشق غذاخوری شکر
• 3 قاشق غذاخوری کره آب شده
• 900 گرم پنیر خامهای نرم شده
• 1/14 پیمانه شکر
• ¼ پیمانه آرد کامل
• 3 عدد تخممرغ
• یک قاشق غذاخوری وانیل
• نصف پیمانه خامه ترش
• 1.5 پیمانه خامه ترش
• ¼ پیمانه عسل
• یک قاشق چایخوری وانیل
• توتفرنگی
طرز تهیه
1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب مستطیلی نسبتا بزرگی را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کنار بگذارید.
2. در یک کاسه بزرگ، بیسکوئیتهای خرد شده را به همراه یک قاشق غذاخوری شکر با یکدیگر مخلوط کنید. کره آب شده را اضافه کنید و مواد را کف قالب فشار دهید تا سفت شوند.
3. برای تهیه مواد میانی، در یک کاسه بزرگ، پنیر خامهای و شکر را با همزن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا کمی پف کنند. آرد را به تدریج اضافه کنید. سپس تخممرغ و وانیل را اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. این مواد را روی خردههای بیسکوئیت در قالب بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر بپزید.
4. برای تهیه روکش خامه ترش و عسل، در یک کاسه متوسط، خامه ترش، عسل و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. چیزکیک را از فر خارج کنید. این روکش را روی آن بریزید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. سپس آنها را از فر خارج کنید و یک ساعت کنار بگذارید تا خنک شوند.
5. سپس روی کیک را بپوشانید و 4 ساعت در یخچال قرار دهید. برای سرو، آنها را مکعبی برش دهید و روی هر مکعب یک نیمه توتفرنگی بگذارید.
ارزش غذایی
• کالری: 130
• چربی: 9 گرم
• کلسترول: 35 میلیگرم
• کربوهیدرات: 11 گرم
• فیبر: 2 گرم
• قند: 8 گرم
• پروتئین: 2 گرم
• کلسیم: 28 میلیگرم
• آهن: 2 میلیگرم
• پتاسیم: 198 میلیگرم
• سدیم: 91 میلیگرم