لقمههای چیزکیک و توت فرنگی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: لقمههای چیزکیک و توت فرنگی (/showthread.php?tid=115956) |
لقمههای چیزکیک و توت فرنگی - ~Mahnaz~ - 06-06-2014 این دسر بسیار خوشمزه و زیبا است و می توانید برای مهمان های عزیز تهیه کنید تا از طعم عالی آن لذت ببرند. • تعداد: 54 نفر • زمان تهیه: 30 دقیقه • زمان پخت: 50 دقیقه • زمان سرد شدن: 60 دقیقه مواد لازم • 1 ¾ پیمانه خرده بیسکوئیت • یک قاشق غذاخوری شکر • 3 قاشق غذاخوری کره آب شده • 900 گرم پنیر خامهای نرم شده • 1/14 پیمانه شکر • ¼ پیمانه آرد کامل • 3 عدد تخممرغ • یک قاشق غذاخوری وانیل • نصف پیمانه خامه ترش • 1.5 پیمانه خامه ترش • ¼ پیمانه عسل • یک قاشق چایخوری وانیل • توتفرنگی طرز تهیه 1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب مستطیلی نسبتا بزرگی را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کنار بگذارید. 2. در یک کاسه بزرگ، بیسکوئیتهای خرد شده را به همراه یک قاشق غذاخوری شکر با یکدیگر مخلوط کنید. کره آب شده را اضافه کنید و مواد را کف قالب فشار دهید تا سفت شوند. 3. برای تهیه مواد میانی، در یک کاسه بزرگ، پنیر خامهای و شکر را با همزن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا کمی پف کنند. آرد را به تدریج اضافه کنید. سپس تخممرغ و وانیل را اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. این مواد را روی خردههای بیسکوئیت در قالب بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر بپزید. 4. برای تهیه روکش خامه ترش و عسل، در یک کاسه متوسط، خامه ترش، عسل و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. چیزکیک را از فر خارج کنید. این روکش را روی آن بریزید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. سپس آنها را از فر خارج کنید و یک ساعت کنار بگذارید تا خنک شوند. 5. سپس روی کیک را بپوشانید و 4 ساعت در یخچال قرار دهید. برای سرو، آنها را مکعبی برش دهید و روی هر مکعب یک نیمه توتفرنگی بگذارید. ارزش غذایی • کالری: 130 • چربی: 9 گرم • کلسترول: 35 میلیگرم • کربوهیدرات: 11 گرم • فیبر: 2 گرم • قند: 8 گرم • پروتئین: 2 گرم • کلسیم: 28 میلیگرم • آهن: 2 میلیگرم • پتاسیم: 198 میلیگرم • سدیم: 91 میلیگرم |