موضوعها: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
حالت من: هیچ کدام
دریا دختری که در خانواده ای مذهبی چشم گشوده و سال اخر روانشناسی بالینی است که از کودکی دلباخته ی پسر همسایه خود است اما بخاطر اشتباهی کوچک بین ان ها کدورتی به وجود می اید و حالا بعد سالها
دریا یار و همسایه خود را در اینستگرام می یابد اما اورا بی دین و خالی از احساسی میبیند و دریا دنبال راهی است تا به همسایه قدیمی خود نزدیک شود اما
نام نویسنده: رویا اصلانی
اسم رمان : کام عشق زهر کین
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام اسم رمان :یک بوسه برای قلبم
نویسنده:Yyona
خلاصه:دختری که ازدواج کرده ولی قبلاً یک خواستگار داشته که پسره خیلی عاشقش بوده ولی دختره ردش کرد
حالا بعد چند سال که دختر ازدواج کرده تو زندگیش مشکل پیش میاد و با پسره رو برو میشه در حالی که پسره دوست شوهرش هم شده.
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال
اسم رمان: کودکی از تبار روشنایی
نویسند: مهدیه محمدیان
خلاصه:
یه کودکی که منجی جهانه وعده داده شده که میاد و تاریکی رو ازبین میبره این کودک در تاریکی رشد میکنه ولی از تبار روشنایی
موضوعها: 99
سپاس ها 237
سپاس شده 1259 بار در 397 ارسال
حالت من:
سلام عزیزم میتونی این سه تا رو طراحی کنی؟
سهتاش از یک نویسندس
اولی:
نام نویسنده : s.a.d
نام رمان:دختری که عاشق شد
خلاصه:داستان درباره دختری به نام دنیز هست که تو سال 1460 شمسی زندگی میکنه . بعنی همه چیز پیشرفت کرده.حتی عشق.!بالاخره روز عروسی برادر دنیز از راه میرسه و ...
دومی:
نام رمان:رقاص جذاب من
خلاصه:داستان درباره دختری به نام سلین هست که تو مجالس عروسی پولدارا با دو تا از دوستاش دنسر یا رقاص هست.وضع مالیشون هم متوسط هست . تا اینکه تو یکی از مجالس عروسی عشق سابقش رو با یک دختر میبینه...اما هنوز سلین عاشقشه....به نظرتون هنوز عرفان هم همین حسو به سلین داره؟
سومی:
نام رمان:مخاطب خاص
خلاصه:داستان درباره دختری به نام اوا هست که ترم سوم دانشگاهش هست. همه چیز تو دانشگاه و زندگی این دختر خوب پیش میره تا اینکه میخوان برن اردو دانشگاه و همزمان. یه استاد جدیدو جیگر وارد دانشگاه میشه
ممنون عزیزم اگه طراحی میکنی.اگه کردی میشه تو پیام خصوصی برام بفرستی؟
میدونی جالب ترین بخش این زندگی چیه.؟
اینکه ما تو عصری زندگی میکنیم که
گوشی هاش هوشمندن
ولی ادماش احمق
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16336926635920
(حرفتو بهم بگو.دیدم همه گذاشت منم گذاشتم جیز)