امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

از فرمایشات امام خمینی (ره )در مورد جنگ تحمیلی

نقل قول: خواستم بدونی خدا قدرتش از گنبد اهنی بیشتره!!!
پس بهتره خدا هرچه سریع تر دست بجنباند و پیروان اسلام گراش رو از شر داعش،جمهوری اسلامی، اسرائیل، امریکا و باقی دنیا نجات بده!

نقل قول: صد در صد.اما نباید همیشه با اطمینان ب امداد غیبی حرف بزنیم و عمل کنیم.خودمون هم باید برنامه ریزی داشته باشیم.
علی رضا جان با وضعیت فعلیه غزه پی میبریم که ذره ای " امداد غیبی" وعده داده شده ای هم برای اسلامگراهای فلسطینی در کار ،، نبوده !
 سپاس شده توسط Hitchcock ، sevda0
آگهی
(22-10-2014، 23:13)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2014، 23:04)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2014، 23:00)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره قبول دارم قضیه رو.سرچ کوچیکیم زدم.اما نتیجش کوچیک نبود.
سرچ زدن مشکلی نداره ولی سعید در این باره مطالعه خوبی کرده و از من مسلط تره به موضوع
حالا خودش میاد اگه خواستی باهاش بحث کن
موفق باشی Shy

البته بحث خارج از موضوع تاپیک میشه

راستش منم اطلاعات آنچنانی ای ندارم.خوشحال میشم ک بیاد و حرف بزنه.ی چیزی یاد میگیریم باز.
درمورد تاپیکش و اون حرفای اولی ک من باتون موافق بودم.اما چون پای اسلامو کشوندین وسط مخالفتون شدم.
اما بخدا فقطخدا میدونه اونا چ نقشه هایی برا ما دارن.بهاییت ب کمک همکاراش(!!!) میخان شیعه رو نابود کنن.باید حواسمون باشه!
پای اسلامو کجا کشیدم وسط؟ در مورد دین کلن باهات هم نظر نیستم ولی کاری به دین نداشتم.
من اسراییل و ایران رو از منظر دو تا کشور دیدم نه دو تا تفکر دشمن هم. اگه بخوایم جنگ ادیان راه بندازیم یهودی ها به همون اندازه با مسیحیا هم مشکل دارن چون به همون اندازه ازشون ضربه خوردن. ولی دوستان فقط میگن جهان مسیحیت مسلمونا رو استعمار کرد و به جون هم انداخت. کسی هوس نمیکنه یه کم تاریخو ورق بزنه. مسلمونا موقعی که تو اوج قدرت بودن هم همش در حال زد و خورد با هم بودن. اتحاد دقیق مسلمونا فقط محدود میشه به زمان پیامبرو دو خلیفه اول. تو بقیه اوقات جنگ داخلی روز به روز زیاد شد (حرف از حق و باطلش نیست موضوع اتحاده). بازم اگه یه خورده پا رو غرورشون بذارن باز میبینن توی همون مسیحیت اتحادی برای استعمار نبوده. اونام کلی با هم رقابت کردن و همدیگه رو زمین زدن. انقلاب صنعتی باعث شد بخشی از مسیحیا نسبت به بقیه شون قوی تر بشن حتی کشورای مسیحی مث اسپانیا و پرتغال تا همین 50 60 سال پیش خیلی م عقب مونده بودن. این دو تا دلیل باعث این افکار میشه: 1- غرور بی جای ایرانیا برای قبول نکردن اشتباهاتشون 2- میزان مطالعه پایین و بی اطلاعی از بدیهیات تاریخی
درد من تنهایی نیست بلکه
درد من مرگ مردمی است که
گدایی را قناعت
بی عرضه گی را صبر
و با تبسمی بر لب این حماقت ها را
حکمت خدا می نامند!
 سپاس شده توسط saeedrajabzade ، ×LUC i FER× ، sevda0
راستش کمک ایران ب فلسطین بیشتر بحث سیاسیه تا دینی.اونا ی مشت سنین ک بوقتش همونطور ک گفتین حاضرن دهنمونو ***

کمک غیبی کشک نیس ک هروق ما مشکل داشتیم بیاد.ما باید خودمون ی کاری کنیم.این نیس ک ما مشکل داشته باشیم و کمک غیبی بیاد رو هوا مشکلو حل کنه.

مسلمونا از روز اول دو دسته شدن.پیامبرو شک دارم.اما در مورد اون دوتا اولی(لعنه الله علیهما!) هیچ اتحادی نبوده.مسلمونا از روزی ک امتو کنار گذاشتن و ب خلفای احمقشون چسبیدن اوضاع این شد.(منظورمو فک کنم رسوندم ک با کیام).الانم جوگیرن ک هی میگن وحدت اسلامی.

آپدیت شد. ورژن10 (آذر 93):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=174411&page=8
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(22-10-2014، 21:08)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيا درست است كه در جنگ بني قريظه ، به دستور پيامبر اكرم (ص) علي (ع) جمعيت زيادي از يهود را كشته است ؟  

پاسخ:

آري اين مطلب در کتب روايي و تاريخي شيعه از جمله کتاب ارشاد شيخ مفيد ج 1 ص 111 آمده است ؛ که بني قريظه بعد از خيانت به رسول خدا و توطئه براي حمله به مدينه ، بعد از محاصره اي شديد و وقتي قدرت اسلام را ديدند ، همگي تسليم شدند و قبول کردند که هرچه سعد معاذ در مورد آنان حکم کند اجرا شود ؛ سعد نيز حکم کرد که همه مردان اين قبيله اعدام شده و زنان و کودکان و پيرمردان به اسارت گرفته شوند که حکم اعدام را به دستور رسول خدا امير مومنان و چند تن ديگر از اصحاب به عهده گرفتند .

اما اين سوال را بايد مطرح کرد که چرا رسول خدا به جاي آنکه به بني قريظه اجازه دهد که مانند ساير يهوديان اموال خود را در اختيار مسلمانان گذارده و جلاي وطن کنند ، با نظر سعد معاذ موافقت کرده و دستور قتل همه آنها را دادند ؟

پاسخ روشن است : زيرا هيچ بعيد نبود که اين گروه مانند بني نضير و بني قين قاع ، وقتي از دسترس مسلمانان بيرون رفتند باز با تحريک نيروهاي عرب بت پرست اسلام و مسلمانان را با خطرات بزرگي مواجه سازند ؛ (زيرا بني قين و قاع بعد از بيرون رفتن از مدينه سبب بروز جنگ احد و کشته شدن بسياري از مسلمانان شده و بني نضير نيز بعد از تبعيد از مدينه مشغول فعاليت بر ضد مسلمانان شده و ايشان بودند که سبب بسياري از جنگ ها مانند جنگ خندق شدند ) و باعث شوند که خون عده زيادي ريخته شود ؛ از اين جهت پيامبر با اين نظر موافقت نکرده و نظر سعد را كه خود يهود او را به عنوان حكم قرار داده بودند ، پذيرفتند ؛ و نظر سعد نظري بود که از روي مدارک و دلائل مستحکم داده شده بود :

1 . يهود بني قريظه با رسول خدا پيمان بسته بودند که اگر بر ضد مصالح اسلام قيام کنند مسلمانان در کشتن آنان آزاد باشند و در عوض بتوانند در مدينه بدون هيچ گونه محدوديتي رفت و آمد داشته باشند ودر حقيقت نبض اقتصادي مدينه را در دست گرفتند ؛ زيرا مسلمانان نمي توانستند به طور مستقيم با کفار در ارتباط باشند و يهود بني قريظه در بسياري مواقع نقش واسطه را ايفا مي کردند .

2 . يهود بني قريظه با خود فکر مي کردند که بعد از حمله به مدينه عملي مي شد ، تمامي مردان را اعدام کرده و زنان و کودکان به اسارت مي گيرند و اين عمل سعد دقيقا مطابق با طرحي بود که ايشان براي مسلمانان داشتند .

3 . در قوانين يهود و تورات چنين آمده است که : هنگامي که به قصد نبرد آهنگ شهري نمودي نخست ايشان را به صلح دعوت نما ؛ و اگر آن ها از در جنگ وارد شدند ، شهر را محاصره کن و وقتي بر شهر مسلط شدي مردان را از دم تيغ گذرانده و زنها و کودکان و حيوانات و هرچه در شهر موجود است را به غنيمت بگير .
و در واقع او به همان قانون خود يهود دستور داده است .

خیانت توجیه جنایت نیست
رفیق...
فرض کن سران قبیله خیانت کردن بقیه مردم چه گناهی داشتن؟؟؟
زنا و بچه ها چ گناهی کردن که به اسارت برده شدن؟؟؟

بحث داره از موضوع تاپیک خارح میشه خواستی میتونیم تو خصوصی ادامه بدیم
گرچه حرفی برای گفتن نمیمونه
تو وقوع اون حادثه رو قبول داری اونطوری که منابع تاریخی میگن ولی براش دلایلی ذکر کردی
من میگم همه دلایلت درسته ولی بازم این جنایتو توجیه نمیکنه
تو اون حادثه همه مردای قبیله بجز یک نفر اعدام شدن + زنا و بچه ها اسیر شدن...
نمیشه توحیه ش کرد از نظر من
از فرمایشات امام خمینی (ره )در مورد جنگ تحمیلی 6
The music feels better

سپاس شده توسط Hitchcock ، ~~SARA:HIVA~~
اطلاعاتم ناقصن.کاملشون میکنم ایشالا.اگه جوابی پیدا کردم میگم بت.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، saeedrajabzade
(22-10-2014، 23:35)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستش کمک ایران ب فلسطین بیشتر بحث سیاسیه تا دینی.اونا ی مشت سنین ک بوقتش همونطور ک گفتین حاضرن دهنمونو ***

کمک غیبی کشک نیس ک هروق ما مشکل داشتیم بیاد.ما باید خودمون ی کاری کنیم.این نیس ک ما مشکل داشته باشیم و کمک غیبی بیاد رو هوا مشکلو حل کنه.

مسلمونا از روز اول دو دسته شدن.پیامبرو شک دارم.اما در مورد اون دوتا اولی(لعنه الله علیهما!) هیچ اتحادی نبوده.مسلمونا از روزی ک امتو کنار گذاشتن و ب خلفای احمقشون چسبیدن اوضاع این شد.(منظورمو فک کنم رسوندم ک با کیام).الانم جوگیرن ک هی میگن وحدت اسلامی.
از نظر سیاسی هم کاملن مخالف منافع ملیه
مشکل شما همینه. نمیتونی بین اختلافات عقیدتی و بحث تاریخی فرق بذاری. تاریخ نشون میده اعراب مسلمون زمان دو خلیفه اول حتی تا اواسط حکومت خلیفه سوم اتحاد نسبی داشتن ولی تعصبات مذهبیتون باعث میشه قضیه رو از یه بعد بببنی.
در ضمن یک دهم هموطنای من و شما اهل سنتن میتونی اقلا برای هموطنات احترام قائل باشی.
درد من تنهایی نیست بلکه
درد من مرگ مردمی است که
گدایی را قناعت
بی عرضه گی را صبر
و با تبسمی بر لب این حماقت ها را
حکمت خدا می نامند!
 سپاس شده توسط saeedrajabzade ، sevda0
(22-10-2014، 22:56)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعید یعنی یه بار دیگه باید در مورد بنی قریظه بحث کنیم
اون رفیقمون که در این باره مقاله نوشته بود نتونست اثبات کنه این داداشمون که فقط یه سرچ کوچیک زده :cool:
البته اون از اساس منکر بود این یکی ظاهرا قبول داره اصل واقعه رو Shy
اره خیلی خوبه که حداقل قبول داره!!!
برا همین خیلی جای بحث نمیمونه...Rolleyes
The music feels better

سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Hitchcock
البته من اونجا 3تا دلیل گفتم.یکیش ب خیانتشون برمیگشت.بقیه رو هم جواب بدین لطفا.

(22-10-2014، 23:55)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2014، 23:35)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از نظر سیاسی هم کاملن مخالف منافع ملیه
مشکل شما همینه. نمیتونی بین اختلافات عقیدتی و بحث تاریخی فرق بذاری. تاریخ نشون میده اعراب مسلمون زمان دو خلیفه اول حتی تا اواسط حکومت خلیفه سوم اتحاد نسبی داشتن ولی تعصبات مذهبیتون باعث میشه قضیه رو از یه بعد بببنی.
در ضمن یک دهم هموطنای من و شما اهل سنتن میتونی اقلا برای هموطنات احترام قائل باشی.

من ب کسی توهین نکردم و اسم کسیو نیاوردم.این برداشت شخصی شماس!
درضمن اگه کسی حرفی داره بیاد بگه.
مسلمونا از همون اول شدن دو دسته.
اونایی ک با ائمه بودن و زیر بار کارای ضداسلامی خلفای وقت نمیرفتن.
اونایی ک غدیر و یوم الانذار و حدیثای مختلف پیامبر درمورد ائمه رو فراموش کردن و پی خلفاشون رفتن.

(22-10-2014، 23:57)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون دوتای دیگه خنده دار تر از اولیه اگه درست بخونی...

2-يهود بني قريظه با خود فکر مي کردند که بعد از حمله به مدينه عملي مي شد ، تمامي مردان را اعدام کرده و زنان و کودکان به اسارت مي گيرند و اين عمل سعد دقيقا مطابق با طرحي بود که ايشان براي مسلمانان داشتند .

3 . در قوانين يهود و تورات چنين آمده است که : هنگامي که به قصد نبرد آهنگ شهري نمودي نخست ايشان را به صلح دعوت نما ؛ و اگر آن ها از در جنگ وارد شدند ، شهر را محاصره کن و وقتي بر شهر مسلط شدي مردان را از دم تيغ گذرانده و زنها و کودکان و حيوانات و هرچه در شهر موجود است را به غنيمت بگير .

اگه قراره پیامبر مثل کافران و با قانون اونا رفتار کنه دیگه چه فرقی باهاشون داره؟؟؟؟ اصلا چ نیازی ب دین جدیده؟؟؟
The music feels better

سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Hitchcock
(23-10-2014، 0:06)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2014، 23:57)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون دوتای دیگه خنده دار تر از اولیه اگه درست بخونی...

2-يهود بني قريظه با خود فکر مي کردند که بعد از حمله به مدينه عملي مي شد ، تمامي مردان را اعدام کرده و زنان و کودکان به اسارت مي گيرند و اين عمل سعد دقيقا مطابق با طرحي بود که ايشان براي مسلمانان داشتند .

اگه قراره پیامبر مثل کافران رفتار کنه دیگه چه فرقی باهاشون داره؟؟؟؟

پیامبر دستور مستقیم نداده بود.
قبول ندارم حرفتونو.برام جا نیفتاد متاسفانه.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  یاران امام زمان (عج) پس از ظهور چند نفرند و عدالت در دنیا چگونه محقق می‌شود؟
  الکی مثلا بعضیها منظر امام زمانن
  شرايط ظهور امام زمان (عج)
  بیست سخن از امام حسن (ع)
  امام جمعه رامسر در خطبه های نماز جمعه ۲۲ تیر ۱۴۰۳
Snowman سخنان امروز ۱ تیر ۱۴۰۳ امام جمعه رامسر در نماز جمعه
Science بیست سخن از امام رضا (ع)
  نظر امام علی راجع به عمر ابن خطاب
  بیست سخن از امام صادق (ع)
Star بیست سخن از امام حسین (ع)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان