07-09-2014، 18:31
مواد لازم برای
آشپزی
آکا
برای
آشپزی
آکا
برنج 375 گرم
سبزی
آش
1 کیلو
فلفل قدری
زردچوبه قدری
نمک قدری
آب گوجه فرنگی 5 فنجان
لپه 75 گرم
پیاز 275 گرم
نعناع 3 قاشق سوپخوری
گلپر قدری
آش گوجه فرنگی,آش گوجه فرنگی با لپه,آش گوجه فرنگی بلغور,[categoriy]
آش گوجه فرنگی
آش انواع آش و حلیم - آش گوجه فرنگی
روش تهیه :سبزی
آش
یعنی تره ، جعفری ، شنبلیله و
اسفناج
را پاک کرده آنرا خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید ، همینکه برنج پخته شد و لعاب پس داد ، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه ونمک آنرا پس از ریختن آب گوجه فرنگی ، در
آش
بریزیدسپس قدری گلپر نرم هم در
آش
ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آنرا روی
آش
بریزیداگر بخواهیم
آش
آبلیمو یا
آش
گوجه و یا
آش
آب نارنج و یا
آش
آبغوره و یا
آش
زرشک و یا
آش
آلو بخارا بپزیم ، بجای آب گوجه فرنگی هر یک از مواد فوق ذکر را در
آش
میریزیم تا
آش
مطلوب بدست آید
طرز تهیه :
سبزی
آش
یعنی تره ، جعفری ، شنبلیله و
اسفناج
را پاک کرده آنرا خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید ، همینکه برنج پخته شد و لعاب پس داد ، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه ونمک آنرا پس از ریختن آب گوجه فرنگی ، در
آش
بریزید
سپس قدری گلپر نرم هم در
آش
ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آنرا روی
آش
بریزید
اگر بخواهیم
آش
آبلیمو یا
آش
گوجه و یا
آش
آب نارنج و یا
آش
آبغوره و یا
آش
زرشک و یا
آش
آلو بخارا بپزیم ، بجای آب گوجه فرنگی هر یک از مواد فوق ذکر را در
آش
میریزیم تا
آش
مطلوب بدست آید
آشپزی
آکا
برای
آشپزی
آکا
برنج 375 گرم
سبزی
آش
1 کیلو
فلفل قدری
زردچوبه قدری
نمک قدری
آب گوجه فرنگی 5 فنجان
لپه 75 گرم
پیاز 275 گرم
نعناع 3 قاشق سوپخوری
گلپر قدری
آش گوجه فرنگی,آش گوجه فرنگی با لپه,آش گوجه فرنگی بلغور,[categoriy]
آش گوجه فرنگی
آش انواع آش و حلیم - آش گوجه فرنگی
روش تهیه :سبزی
آش
یعنی تره ، جعفری ، شنبلیله و
اسفناج
را پاک کرده آنرا خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید ، همینکه برنج پخته شد و لعاب پس داد ، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه ونمک آنرا پس از ریختن آب گوجه فرنگی ، در
آش
بریزیدسپس قدری گلپر نرم هم در
آش
ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آنرا روی
آش
بریزیداگر بخواهیم
آش
آبلیمو یا
آش
گوجه و یا
آش
آب نارنج و یا
آش
آبغوره و یا
آش
زرشک و یا
آش
آلو بخارا بپزیم ، بجای آب گوجه فرنگی هر یک از مواد فوق ذکر را در
آش
میریزیم تا
آش
مطلوب بدست آید
طرز تهیه :
سبزی
آش
یعنی تره ، جعفری ، شنبلیله و
اسفناج
را پاک کرده آنرا خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید ، همینکه برنج پخته شد و لعاب پس داد ، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه ونمک آنرا پس از ریختن آب گوجه فرنگی ، در
آش
بریزید
سپس قدری گلپر نرم هم در
آش
ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آنرا روی
آش
بریزید
اگر بخواهیم
آش
آبلیمو یا
آش
گوجه و یا
آش
آب نارنج و یا
آش
آبغوره و یا
آش
زرشک و یا
آش
آلو بخارا بپزیم ، بجای آب گوجه فرنگی هر یک از مواد فوق ذکر را در
آش
میریزیم تا
آش
مطلوب بدست آید