15-08-2014، 10:05
مدت درست کردن این دسر 40 دقیقه به طول میانجامد و لازم است زمانی بین 3 تا 4 ساعت برای سرد کردن و گرفتن دسر در نظر گرفته شود. این مقدار دسر برای 8 نفر کفایت میکند.
اگر باترمیلک در دسترس ندارید می توانید از دوغ غلیظ و شیرین استفاده کنید.
مواد لازم:
توت فرنگی: 450 گرم
خامه: ½ 1 پیمانه
باترمیلک: 1 پیمانه
شکر: ¾ پیمانه
پودر ژلاتین بدون طعم: ¼ 1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. در یک قابلمه مناسب، پودر ژلاتین را روی 3 قاشق غذاخوری آب میریزیم و 5 دقیقه صبر میکنیم تا نرم شود. سپس آن را روی حرارت ملایم گذاشته و به مدت 30 دقیقه مرتب مخلوط میکنیم تا ژلاتین کامل در آب حل شود.
2. در یک کاسه بزرگ، ¼ پیمانه شکر را به باترمیلک اضافه کرده، با همزن دستی کامل مخلوط میکنیم تا شکر حل شود. به هم زدن ادامه میدهیم و در طول هم زدن، ژلاتین را کمکم به آن اضافه میکنیم. در یک کاسه بزرگ دیگر، خامه و ¼ پیمانه شکر را آنقدر میزنیم تا فرم بگیرد.
3. نیمی از خامه فرم گرفته را در مخلوط باترمیلک میریزیم و کمی زیر و رو میکنیم. سپس باقی خامه را در مخلوط ریخته و آن را در یک ظرف دسر به قطر 15 سانتیمتر ریخته و به مدت 6 ساعت در یخچال میگذاریم تا کامل خود را بگیرد.
4. زمان سرو، توتفرنگی را با ¼ پیمانه شکر، آبلیمو و 1 قاشق غذاخوری آب کمی زیر و رو کرده و به مدت 5 دقیقه کنار میگذاریم تا آب بیندازد. با کمک یک چاقو و آب گرم، اطراف دسر را از ظرف جدا میکنیم و آن را در ظرف مناسب سرو بر میگردانیم. مخلوط توتفرنگی را روی آن ریخته و سرو میکنیم.
اگر باترمیلک در دسترس ندارید می توانید از دوغ غلیظ و شیرین استفاده کنید.
مواد لازم:
توت فرنگی: 450 گرم
خامه: ½ 1 پیمانه
باترمیلک: 1 پیمانه
شکر: ¾ پیمانه
پودر ژلاتین بدون طعم: ¼ 1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. در یک قابلمه مناسب، پودر ژلاتین را روی 3 قاشق غذاخوری آب میریزیم و 5 دقیقه صبر میکنیم تا نرم شود. سپس آن را روی حرارت ملایم گذاشته و به مدت 30 دقیقه مرتب مخلوط میکنیم تا ژلاتین کامل در آب حل شود.
2. در یک کاسه بزرگ، ¼ پیمانه شکر را به باترمیلک اضافه کرده، با همزن دستی کامل مخلوط میکنیم تا شکر حل شود. به هم زدن ادامه میدهیم و در طول هم زدن، ژلاتین را کمکم به آن اضافه میکنیم. در یک کاسه بزرگ دیگر، خامه و ¼ پیمانه شکر را آنقدر میزنیم تا فرم بگیرد.
3. نیمی از خامه فرم گرفته را در مخلوط باترمیلک میریزیم و کمی زیر و رو میکنیم. سپس باقی خامه را در مخلوط ریخته و آن را در یک ظرف دسر به قطر 15 سانتیمتر ریخته و به مدت 6 ساعت در یخچال میگذاریم تا کامل خود را بگیرد.
4. زمان سرو، توتفرنگی را با ¼ پیمانه شکر، آبلیمو و 1 قاشق غذاخوری آب کمی زیر و رو کرده و به مدت 5 دقیقه کنار میگذاریم تا آب بیندازد. با کمک یک چاقو و آب گرم، اطراف دسر را از ظرف جدا میکنیم و آن را در ظرف مناسب سرو بر میگردانیم. مخلوط توتفرنگی را روی آن ریخته و سرو میکنیم.