22-09-2014، 11:57
[rtl]مواد لازم
[/rtl]
[/rtl]
[rtl]
تارت بوقلمون
طرز تهيه
خمير
آرد و بيكينگپودر را با كره هم زده و تخممرغها را يكييكي اضافه كرده و با ماست خوب مخلوط كنيد تا خمير يكدستي به دست آيد. سپس يك ساعت استراحت دهيد. مقداري از خمير را كنار گذاشته و مابقي را در سطح آردپاشي شده پهن كنيد. مواد آماده شده را روي آن ريخته، از خمير نوارهايي را بريده و روي قالب بگذاريد. سپس پنير پيتزا ريخته و در داخل فر با حرارت 175 درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا طلايي شود.
مواد لازم ميانی تارت
سينه بوقلمون 250 گرم
فلفل دلمهاي خلالشده يك قاشق غذاخوري
قارچ پنج عدد
پنير پيتزا، نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه مواد ميانی
سينه بوقلمون، قارچ و فلفل دلمهاي را به همراه نمك و فلفل تفت دهيد و كنار بگذاريد.
[/rtl]
[/rtl]
آرد يك و نيم پيمانه
تخممرغ دو عدد
كره 120 گرم
ماست سه قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
بيكينگپودر يك قاشق مرباخوری
[rtl]تخممرغ دو عدد
كره 120 گرم
ماست سه قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
بيكينگپودر يك قاشق مرباخوری
[/rtl]
تارت بوقلمون
طرز تهيه
خمير
آرد و بيكينگپودر را با كره هم زده و تخممرغها را يكييكي اضافه كرده و با ماست خوب مخلوط كنيد تا خمير يكدستي به دست آيد. سپس يك ساعت استراحت دهيد. مقداري از خمير را كنار گذاشته و مابقي را در سطح آردپاشي شده پهن كنيد. مواد آماده شده را روي آن ريخته، از خمير نوارهايي را بريده و روي قالب بگذاريد. سپس پنير پيتزا ريخته و در داخل فر با حرارت 175 درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا طلايي شود.
مواد لازم ميانی تارت
سينه بوقلمون 250 گرم
فلفل دلمهاي خلالشده يك قاشق غذاخوري
قارچ پنج عدد
پنير پيتزا، نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه مواد ميانی
سينه بوقلمون، قارچ و فلفل دلمهاي را به همراه نمك و فلفل تفت دهيد و كنار بگذاريد.
[/rtl]