17-08-2014، 17:48
مواد لازم :
- تخم مرغ 1 عدد
- شکر نصف پیمانه
[font]
[/font] - شیر یک سوم پیمانه
[font]
[/font] - روغن مایع یک هشتم پیمانه
[font]
[/font] - آرد سه چهارم پیمانه
[font]
[/font] - پودر کاکائو 1 ق س
[font]
[/font] - وانیل شکری نصف ق م
[font]
[/font] - بکینگ پودر نصف ق م
[font]
[/font] - نمک یک هشتم ق م
[font]
[/font] - کرمفیل کارامل 150 گرم
[font]
[/font] - بیسکویت کرمدار حدود 24 عدد
طرز تهیه :
* چند وقت پیش که توی هفت حوض دنبال جای پارک می گشتیم ، توی یکی از کوچه پس کوچه ها جلوی یه سوپر ، پارک کردیم .اولین چیزی که توجه منو جذب کرد این بیسکویت های تیره بود . بیسکویت ساخت ایران باشه و انقدر خوشگل و تیره !!! البته اینم بگما ، توی این چند سال اخیر تو صنعت شیرینی و بیسکویت و بستنی و کلا خوراکی خیلی پیشرفت داشتیم .
اول از همه یه دسر خیلی خوشمزه که مدتهاست می خوام درست کنم به ذهنم رسید . بعد بین این مافین و اون دسر به شک افتادم.ولی خوب این مافین خوشمزه یه مزیتی هم داشت ، اینکه تا دو روز میان وعده پسرم برای مهد آماده می شد .
* خوب بعد از مقدمه چینی ( انشالله از این به بعد مقدمه چینی چاشنی دستورامون خواهد شد ) بریم سراغ دستور ...
* کپسولها رو داخل قالب مافین گذاشته و بیسکویت ها رو داخلشون می چینیم .
* کرمفیل رو داخل قیف ریخته و روی بیسکویت ها می ریزیم .
* نکته : کرم فقط روی بیسکویت ها رو بگیره طوریکه وقتی بیسکویت بعدی رو می ذاریم کرمفیل از کناره ها به کپسول نچسبه .
* بیسکویت دوم رو روی کرمفیل قرار می دیم .
* این مرحله اختیاری هست و بسته به ارتفاع کپسولتون هم داره . اگه دوست داشتید کرمفیل بیشتری لای کیک باشه و اگه ارتفاع کپسولتون اجازه می ده ، می تونید یه لایه دیگه کرمفیل روی بیسکویت قرار بدین .
* خوب قالب مافین رو کنار میذاریم و میریم سراغ مایه کیک ...
* تخم مرغ و شکر رو بمدت تقریبی 5 دقیقه با همزن می زنیم .
* در این بین وانیل رو هم اضافه می کنیم.
* بعد شیر و روغن رو ریخته و در حد 30 ثانیه می زنیم .
* آرد و بکینگ پودر و کاکائو و نمک رو مخلوط کرده و به مواد قبل اضافه می کنیم.
* در حد 30 ثانیه هم می زنیم تا مواد یکدست بشه.
* حالا از مواد روی بیسکویت ها می ریزیم.
* بعد قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار می دیم .
* نکته : مثل کیکهای دیگه می تونید با سیخ چوبی کنترل کنید .
* اینهم از بیسکومافین ما ... این مافین نباید حالت گنبدی داشته باشه و کیک فقط یه حالت پوسته مانند روی بیسکویت و کرمفیل ایجاد می کنه .
* موقعی که این مافین رو نوش جان می کنید ، بیسکویت پایین ( همین بیسکویتی که در تصویر مشخصه ) کاملا بافت بیسکویتی خودش رو داره و بیسکویت وسطی بافت کیک پیدا می کنه .
* اینهم از برش خورده اش که واقعا هیجان انگیزه ...
* با این مقدار مواد تقریبا 12 عدد بیسکومافین خواهید داشت.