06-08-2014، 16:02

مواد لازم
مقدار
1
سینه مرغ
٢ عدد
2
بادام هندی
١ لیوان
3
سوسیس
١ استکان
4
آرد ذرت
نصف فنجان
5
پیاز
١ عدد
6
قارچ
١٠٠ گرم
7
نمک، فلفل، روغن
به مقدار لازم
[b]طرز تهیه[/b]
سینه مرغ را به شکل نوار می بریم. سپس آنها را در روعن سرخ می کنیم. پیاز را خلالی کرده و جداگانه سرخ می کنیم. قارچ و آرد ذرت را داخل پیاز سرخ شده تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. تمامی مواد را با سینه مرغ مخلوط می کنیم. سویا سس و بادام هندی را هم افزوده و غذا را روی حرارت غیرمستقیم قرار می دهیم تا بخارپز شود.