16-01-2019، 15:08
چیکن ساتای تایلندی در کمتر از 40 دقیقه آماده می
شود و طعم جدیدی از مرغ را می توانید با آن تجربه
کنید.
مواد لازم :
- چیکن ساتای
- 2/3 پیمانه خامه ترش
- دو قاشق غذاخوری ریحان تازه
- 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- 1 قاشق غذاخوری کره آب شده
- یک قاشق چایخوری ادویه تایلندی
- یک حبه سیر رنده شده
- یک عدد آناناس تازه
- روغن گیاهی
- 450 گرم سینه مرغ بدون استخوان
- دو پیمانه برنج پخته شده
- فلفل قرمز تازه
طرز تهیه :
برای تهیه سس تایلندی، در یک کاسه کوچک، خامه ترش، ریحان تازه خرد شده، شکر قهوه ای، کره، ادویه تایلندی و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سر و ته آناناس را بگیرید. آن را از وسط دو نیم کنید و نیمه ها را به برش های کوچک تقسیم کند. روی آنها روغن بمالید و کنار بگذارید.
مرغ ها را خرد کنید و آنها را به سیخ های چوبی بکشید.
برای کباب کردن، کباب پز را با حرارت ملایم روشن کنید. مرغ ها را 10 تا 12 دقیقه روی آن کباب کنید تا کاملا مغزپخت شوند. البته باید در میانه مراحل پخت، روی هر دو طرف آنها سس بمالید.
آناناس ها را نیز 6 تا 8 دقیقه کباب کنید.
آنها را روی برنج پخته شده قرار دهید و سرو کنید. می توانید با فلفل قرمز و ریحان خرد شده تازه نیز روی آنها را تزئین کنید.
نکات تکمیلی در مورد چیکن ساتای
چیکن ساتای جزو غذای ملل - سایر میباشد .
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
چیکن ساتای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .