27-06-2014، 14:22
مواد لازم
سیب زمینی=2 تا 3 عدد بزرگ
گوجه فرنگی= 2 عدد بزرگ
پیاز= 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی= 1 قاشق غذاخوری
کلم بروکلی= 400 گرم
سینه مرغ= 300 گرم
خامه مخصوص غذا یا خامه ترش= 300 گرم
پنیر پیتزا= 200 گرم
نمک و فلفل= به مقدار لازم
روغن=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
سیب زمینی ها را آپز کرده و پوست آنها را بگیرید و مکعبی خرد کرده و کنار بگذارید.
بروکلی را هم قسمت بالا را از پایین جدا کنید و درون آب و نمک 10 تا 12 دقیقه بجوشانید و درون آبکش ریخته و کمی آب سرد روی آن بریزید و بگذارید آبش برود و کنار بگذارید.
سینه ها را به اندازه نصف بند انگشت و نه باریک و نه ضخیم خرد کرده و با 1 عدد پیاز که خلالی شکل خرد شده و 1 حبه سیر خرد شده و گوجه های متوسط خرد شده و کمی زردچوبه و رب سرخ کنید و کنار بگذارید
ظرف مناسبی که بشود داخل فر گذاشت را بردارید و اول مرغ و بعد کلم بروکلی و بعد هم سیب زمینی ها گذاشته و بعد هم خامه را روی موادمان میریزیم و کمی فلفل سیاه و قرمز و نمک ریخته و در آخر پنیر را رویش میریزیم و در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد , تقریبا به مدت 15-20 دقیقه بماند
سیب زمینی=2 تا 3 عدد بزرگ
گوجه فرنگی= 2 عدد بزرگ
پیاز= 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی= 1 قاشق غذاخوری
کلم بروکلی= 400 گرم
سینه مرغ= 300 گرم
خامه مخصوص غذا یا خامه ترش= 300 گرم
پنیر پیتزا= 200 گرم
نمک و فلفل= به مقدار لازم
روغن=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
سیب زمینی ها را آپز کرده و پوست آنها را بگیرید و مکعبی خرد کرده و کنار بگذارید.
بروکلی را هم قسمت بالا را از پایین جدا کنید و درون آب و نمک 10 تا 12 دقیقه بجوشانید و درون آبکش ریخته و کمی آب سرد روی آن بریزید و بگذارید آبش برود و کنار بگذارید.
سینه ها را به اندازه نصف بند انگشت و نه باریک و نه ضخیم خرد کرده و با 1 عدد پیاز که خلالی شکل خرد شده و 1 حبه سیر خرد شده و گوجه های متوسط خرد شده و کمی زردچوبه و رب سرخ کنید و کنار بگذارید
ظرف مناسبی که بشود داخل فر گذاشت را بردارید و اول مرغ و بعد کلم بروکلی و بعد هم سیب زمینی ها گذاشته و بعد هم خامه را روی موادمان میریزیم و کمی فلفل سیاه و قرمز و نمک ریخته و در آخر پنیر را رویش میریزیم و در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد , تقریبا به مدت 15-20 دقیقه بماند