![]() |
سوفله بروکلی با سس گوجه فرنگی و خامه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سوفله بروکلی با سس گوجه فرنگی و خامه (/showthread.php?tid=126732) |
سوفله بروکلی با سس گوجه فرنگی و خامه - امیررضا* - 27-06-2014 مواد لازم سیب زمینی=2 تا 3 عدد بزرگ گوجه فرنگی= 2 عدد بزرگ پیاز= 1 عدد متوسط رب گوجه فرنگی= 1 قاشق غذاخوری کلم بروکلی= 400 گرم سینه مرغ= 300 گرم خامه مخصوص غذا یا خامه ترش= 300 گرم پنیر پیتزا= 200 گرم نمک و فلفل= به مقدار لازم روغن=1 قاشق غذاخوری طرز تهیه سیب زمینی ها را آپز کرده و پوست آنها را بگیرید و مکعبی خرد کرده و کنار بگذارید. بروکلی را هم قسمت بالا را از پایین جدا کنید و درون آب و نمک 10 تا 12 دقیقه بجوشانید و درون آبکش ریخته و کمی آب سرد روی آن بریزید و بگذارید آبش برود و کنار بگذارید. سینه ها را به اندازه نصف بند انگشت و نه باریک و نه ضخیم خرد کرده و با 1 عدد پیاز که خلالی شکل خرد شده و 1 حبه سیر خرد شده و گوجه های متوسط خرد شده و کمی زردچوبه و رب سرخ کنید و کنار بگذارید ظرف مناسبی که بشود داخل فر گذاشت را بردارید و اول مرغ و بعد کلم بروکلی و بعد هم سیب زمینی ها گذاشته و بعد هم خامه را روی موادمان میریزیم و کمی فلفل سیاه و قرمز و نمک ریخته و در آخر پنیر را رویش میریزیم و در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد , تقریبا به مدت 15-20 دقیقه بماند |