امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چیکن کوردن بلو

#1
چیکن کوردن بلو 1

چیکن کوردن بلو یکی از غذاهای اصلی فرانسوی هاست که توی مهمانی های رسمی پخته و سرو میشه.

مواد لازم

سینه مرغ : ۲ عدد

زرده تخم مرغ : ۲ عدد

کره :۱۰۰ گرم

پنیر پیتزا ورقه ای : ۲ ورق

پودر پاپریکا (فلفل دلمه ای) : به مقدار لازم

پودر سوخاری : ۱ فنجان

کالباس ورقه ای : برای داخل هرسینه ۲ تا ۳ عدد

نمک : به مقدار لازم

روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را از قطر برش زده تا بصورت دو ورقه هم اندازه درآید. سپس هر تکه آن را با بیفتک کوب، کوبیده تا کاملا” پهن شده و ضخامت در همه قسمتها یک اندازه شود سپس پشت و روی آن را با کره کاملا نرم شده با فرچه کره مالی کنید. و روی آن را کاملا

چیکن کوردن بلو 1

پودر پاپریکا پاشیده .سپس با کالباسهای ورقه ای داخل سینه را پر کنید. بعد پنیر ورقه ای روی کالباسها بگذارید و آرام آرام شروع به پیچیدن سینه مرغ به حالت رولت کنید . دوباره کره را با زرده تخم مرغ مخلوط کرده و دور تا دور آن را کره و زرده تخم مرغ بمالید برای اینکه سینه تکان نخورد حتما آن را با خلال دندان ثابت کرده .پس از اینکه دور تا دور سینه به مخلوط زرده و کره آغشته شد آن را در پودر سوخاری بمالید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا سینه پخته و سرخ شود. پس از سرخ شدن به مانند رولت برش بزنید. در صورت دلخواه با نان و سس گوجه فرنگی تند میل فرمایید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان