![]() |
چیکن کوردن بلو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: چیکن کوردن بلو (/showthread.php?tid=14010) |
چیکن کوردن بلو - امیررضا* - 08-08-2012 ![]() چیکن کوردن بلو یکی از غذاهای اصلی فرانسوی هاست که توی مهمانی های رسمی پخته و سرو میشه. مواد لازم سینه مرغ : ۲ عدد زرده تخم مرغ : ۲ عدد کره :۱۰۰ گرم پنیر پیتزا ورقه ای : ۲ ورق پودر پاپریکا (فلفل دلمه ای) : به مقدار لازم پودر سوخاری : ۱ فنجان کالباس ورقه ای : برای داخل هرسینه ۲ تا ۳ عدد نمک : به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را از قطر برش زده تا بصورت دو ورقه هم اندازه درآید. سپس هر تکه آن را با بیفتک کوب، کوبیده تا کاملا” پهن شده و ضخامت در همه قسمتها یک اندازه شود سپس پشت و روی آن را با کره کاملا نرم شده با فرچه کره مالی کنید. و روی آن را کاملا ![]() پودر پاپریکا پاشیده .سپس با کالباسهای ورقه ای داخل سینه را پر کنید. بعد پنیر ورقه ای روی کالباسها بگذارید و آرام آرام شروع به پیچیدن سینه مرغ به حالت رولت کنید . دوباره کره را با زرده تخم مرغ مخلوط کرده و دور تا دور آن را کره و زرده تخم مرغ بمالید برای اینکه سینه تکان نخورد حتما آن را با خلال دندان ثابت کرده .پس از اینکه دور تا دور سینه به مخلوط زرده و کره آغشته شد آن را در پودر سوخاری بمالید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا سینه پخته و سرخ شود. پس از سرخ شدن به مانند رولت برش بزنید. در صورت دلخواه با نان و سس گوجه فرنگی تند میل فرمایید. |