امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران مخصوص خانم ها

#1

مواد لازم برای چهار نفر:
لوبیا کشاورزی پوست کنده: 4 پیمانه
شوید: 200 گرم
سیر : 4 حبه ( رنده شده)
تخم مرغ: 3 عدد
آب جوش : دو لیوان
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

اول باقالی رو شسته و داخل ظرفی روی گاز گذاشته و کمی روغن میریزیم و حود 7،8 دقیقه تفت می دهیم بعد کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و دو سه دقیقه دیگه تفت میدیم بعد سیر رو به اون اضافه میکنیم و بعد شوید رو ، کمی هم می زنیم و آب جوش رو به اون اضافه میکنیم و می گذاریم که با شعله ملایم بپزه. بعد از 30 دقیقه اول نمک و بعد تخم مرغ ها رو بدون اینکه هم بزنیم به خورش اضافه می کنیم و 5 الی 10 دقیقه میگذاریم که تخم مرغ بسته شود. حالا خورش آماده است این غذا رو معمولا با سیر ترشی میل میکنند.
امیدوارم خوشتون اومده باشه.
نوش جان.
⇜ مَشْتے ⇝ ... ☜ گُنده تَر از زَمیــــن کِه نیســـتے ؟ ...∅ ☜ هستے ... ؟ ☜ زَمین با هَمِــــــه اوبوهـَـــتِشّ ...↺↻ ⇩زیر پاے مَنه ⇩ Big Grin
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سیب زمینی کریسپی رژیمی با فرمول مخصوص
  طرز تهیه “فرنچ تست” فرانسوی مخصوص صبحانه
  سالاد سزار مخصوص
  ||طرز تهیه خورشت اناردون (غذای محلی مازندران)||
  ساندويچ هات داگ با سس پاستا مخصوص !
  کیک بدون نیاز به پخت و مخصوص گیاهخواران
  پیتزا را این بار مخصوص گیاهخواران درست کنید
  کوکوی سه طبقه مخصوص مهمانی های رسمی
  لقمه های گوشتی با نان مخصوص !
  شکم پاره عدس- مخصوص گیاهخواران

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان